pisanka89
Fanka BB :)
modelki hahaha albo koszykarki moj m byłby w niebie hehePisanka no jak chłopaki to dobrze, że będą wysokieA dziewczyny też wysokie są fajne
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
modelki hahaha albo koszykarki moj m byłby w niebie hehePisanka no jak chłopaki to dobrze, że będą wysokieA dziewczyny też wysokie są fajne
![]()
Ja kupowałam co mi w ręce wpadłomuszę cie wypytac teraz bo potem uciekniesza dwa łożeczka kupowałas bo ja mam zamiar dwa od razu kupic no i czy laktator kupujesz. ja nie wiem jak ja wykarmie tak małymi cyckami jedno dziecko a co mowa o 2
aa rozumiema spodenki to chodziło mi o takie półśpiochy bo sa takie do kaftanikow ale racja spiochy i kaftanik najlepsze przynajmniej głowki sie nie urwie
![]()
Ze sklepu to jeszcze spoko, mnie prawie wygnał z domuTo Czesia jesteś super wyszykowana
Kurcze ja już się boje jak ja będę kupować to M mnie ze sklepu wygoni![]()
No właśnie iwem, że to minimum 76zl, bo kiedys cos chciałam kupić i niestety musiałam zrezygnowaćZajrzyjcie na strone C&A i tam w outlecie nieraz można trafić tanio fajne rzeczy. Ja wiekszość ciuszków mam z c&a. Tylko zamowienie trzeba złożyć za minimun 76zl![]()
To u mnie listonosz do mamy będzie przychodził, żeby M nie widziałZe sklepu to jeszcze spoko, mnie prawie wygnał z domubo albo ja z czymś przychodziłam albo listonosz
![]()
O cenę zamowienia bym się nie martwila bardziej o portfel mojego m haha ja jiz cały internet obejrzałamZajrzyjcie na strone C&A i tam w outlecie nieraz można trafić tanio fajne rzeczy. Ja wiekszość ciuszków mam z c&a. Tylko zamowienie trzeba złożyć za minimun 76zl![]()