iga2421
Fanka BB :)
No to superSzkoda, że ode mnie nikt znajomy nie pracuje właśnie w takich sklepach, bo bym też tak brała
No mi tez zaraz sie to ukruci bo odchodzi z tamtąd niestety
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to superSzkoda, że ode mnie nikt znajomy nie pracuje właśnie w takich sklepach, bo bym też tak brała
No to masz całkiem spokoDziewczyny ja mam szczeście ze moja siostra pracuje w c&a i nieraz jak jest przecena i do tego jej zniżka to np za spodenki dla małego płaciłam 6zl. Za kurtke na zimę na przyszły juz rok zapłaciłam 10zl a w 5.10.15 w tym roku kupilismy za 55.
Ja dostałam takie fajowe kombinezoniki 2 albo 3 na maluchy właśnie, z tym że raczej w listopadzie czy grudniu moi w 56 nie wejdą![]()
Szczerz kły to wyślę Ci kombinezonyMusimy się do koleżanek uśmiechać może wiesz coś nam wpadnie w ręce po ich bobasach![]()
Tylko wiesz, moi mają się urodzic za dwa tygodnieMi mały z rozmiaru 56 wyrósł w miesiąc i musiałam przejść na 62.
Zobacz jakie białeSzczerz kły to wyślę Ci kombinezony![]()
A jak epoka lodowcowa nadejdzie?Tylko wiesz, moi mają się urodzic za dwa tygodniewięc ni jak mi potrzebne zimowe kombinezony na 56
![]()
Jesssu bo oślepnę od tego blaskuZobacz jakie białe![]()