• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A niezle :) tylko cos ospala jestem akurat dzisiaj, no i zaczynaja sie uciski na pecherz chyba , bo latam czeto i oczywiscie w nocy tez :) No i jakis etap mam ze wszystko co w lodowce mi smierdzi , a glodna sie troche robie :) a Ty jak tam ?
tym latanie do łazienki to w nocy to u mnie standard z 4 razy na pewno jestem :P M już mi narzeka, że tylko co chwila do wc latam :) A ogólnie dobrze. od wczoraj cos mi nie dobrze i znów te odruchy wymiotne mnie łapią. Ale chyba wszystko jest dobrze skoro jakieś tam objawy mam :) I Kropek rośnie :)

tym latanie do łazienki to w nocy to u mnie standard z 4 razy na pewno jestem :p M już mi narzeka, że tylko co chwila do wc latam :) A ogólnie dobrze. od wczoraj cos mi nie dobrze i znów te odruchy wymiotne mnie łapią. Ale chyba wszystko jest dobrze skoro jakieś tam objawy mam :) I Kropek rośnie :)

To co powie jak mały brzdąc bedzie w nocy płakał;)?

tym latanie do łazienki to w nocy to u mnie standard z 4 razy na pewno jestem :p M już mi narzeka, że tylko co chwila do wc latam :) A ogólnie dobrze. od wczoraj cos mi nie dobrze i znów te odruchy wymiotne mnie łapią. Ale chyba wszystko jest dobrze skoro jakieś tam objawy mam :) I Kropek rośnie :)
Chyba tak. Jak bylam jakis czas temu u swojej endo i zapytala jak sie czuje i wtedy mialam jeszcze mdlosci i powiedzialam o nich to mowi ze jak sa to wporzadku :) A jutro badania , krew, mocz nie chce mi sie jak diabli ale trzeba:)

No mnie też właśnie czekaja badania, a musze na 1 czerwca zrobić :) Dobrze,że w kartę zajrzałam co dostaje jak kończe wizytę i zauważyła. Bo dr jakos nie mówił nic o badaniach. Tylko wspomniał o zmianie leków :)

tym latanie do łazienki to w nocy to u mnie standard z 4 razy na pewno jestem[emoji14]M już mi narzeka, że tylko co chwila do wc latam :) A ogólnie dobrze. od wczoraj cos mi nie dobrze i znów te odruchy wymiotne mnie łapią. Ale chyba wszystko jest dobrze skoro jakieś tam objawy mam :) I Kropek rośnie :)
To poczekajcie jeszcze trochę. Ja idę siku , wrócę do łóżka i zanim zasne to idę znowu.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry