Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja byłam u babeczki raz w zyciu i nie wspomiam tego dobrze. ale mam jednak nadzieje ze ona bedzie bardziej otwarta jak moj gin bo od tamtego malo mozna sie dowiedziec ;pPisanka powiem tak. Na początku trochę dziwnie jest, ale później już coraz lepiej
Ja najpiero do faceta chodziłam, później do babeczki i teraz znów i faceta wylądowałam![]()

a jak karmic dwa na raz jak nie wiem czy z 1 dam radeCzesia, to Ty nie jesteś z Gdańska? Ja rodziłam syna na Zaspie (skończyło się cc), a bliźniaczki i Miśkę na Klinicznej. Oba szpitale są ok bo mają 3 stopień referencyjności i super oiom noworodkowy w razie czego. Na Zaspie nawet 9 lat temu były wygodniejsze łóżka niż na Klinicznej obecnie
Pisanka- dla mnie karmienie to super sprawa, żeby nie powiedzieć metafizyka. Początki są trudne, zwłaszcza przy pierwszym dziecku. Przy drugim już się jest mądrzejszym i jest szansa na uniknięcie masakry sutków przez nieumiejętne przystawianie do piersi. Ja do niedawna karmiłam córeczkę wyłącznie piersią, teraz już rozszerzam Jej dietę. Ale cycek nadal jest i mam nadzieję, że będę karmić przynajmniej do roku. Synek sam się odstawił jak miał 10 miesięcy. A co będzie teraz z Misią to się okaże
Na 2 cycea jak karmic dwa na raz jak nie wiem czy z 1 dam rade![]()
Mieszkam w GdyniCzesia, to Ty nie jesteś z Gdańska? Ja rodziłam syna na Zaspie (skończyło się cc), a bliźniaczki i Miśkę na Klinicznej. Oba szpitale są ok bo mają 3 stopień referencyjności i super oiom noworodkowy w razie czego. Na Zaspie nawet 9 lat temu były wygodniejsze łóżka niż na Klinicznej obecnie
Pisanka- dla mnie karmienie to super sprawa, żeby nie powiedzieć metafizyka. Początki są trudne, zwłaszcza przy pierwszym dziecku. Przy drugim już się jest mądrzejszym i jest szansa na uniknięcie masakry sutków przez nieumiejętne przystawianie do piersi. Ja do niedawna karmiłam córeczkę wyłącznie piersią, teraz już rozszerzam Jej dietę. Ale cycek nadal jest i mam nadzieję, że będę karmić przynajmniej do roku. Synek sam się odstawił jak miał 10 miesięcy. A co będzie teraz z Misią to się okaże
hehe dziekiNa 2 cyce![]()
a to tam ostatnio upuścili dziecko?;p na klinicznej?Mieszkam w Gdyniwiem właśnie, że Zaspa pod względem neonatologii jest super, mimo to jakoś nie mogę się przekonac
byłam w Redłowie na patologii to właśnie Zaspie chcieli mnie przekazac aletam miejsc nie było
Z kolei na Klinicznej rodziła kuzynka w lutym, też zachwalała.
Podobno.a to tam ostatnio upuścili dziecko?;p na klinicznej?