MartiniM
Fanka BB :)
Troche zazdroszcze !! Ja mam takie duze C w zasadzie juz podchodzace pod Dhehe dziekiale mam takie małe ze jakby je złaćzyc w jeden to moze wyszedł by jeden sredni ;p
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Troche zazdroszcze !! Ja mam takie duze C w zasadzie juz podchodzace pod Dhehe dziekiale mam takie małe ze jakby je złaćzyc w jeden to moze wyszedł by jeden sredni ;p
Moim zdaniem daruj sobie detektor. Moi na ktg spieprzali na wszystkie str albo jak położna przyłożyła nie tak ktg czy detektor to łapała jedno i to samo tętnoMartini ja zazdroszcze duzych. Jestem naprawdę wysoka i szeroka w biodrach ale szczupła gdyby nie cyce to bylaby jakas sywetka w miare a tak to żyrafa z dupą ;p
Czy używacie jakis szczególnych akcesoriów dla bobasów? kupowałyście jakies misie szumisie, detektory tętna w ciąży i te monitory oddechu do łóżeczka? Ja myslalam nad wszytskimi procz misia szumisia ;p ale nie wiem czy przy blizniakach np detektorem bede umiala sie posługiwac
ja nie jem ale nie wiem czy mozna gdzies czytałam że raczej nie powinno sie jescDziewczyny jak to jest z tym sere feta mozna go jesc?
A czemu myslisz ze nie?Dziewczyny jak to jest z tym sere feta mozna go jesc?
A nie wiemA czemu myslisz ze nie?
Raczej nie jest wskazany, jak i camemberty i inne.Dziewczyny jak to jest z tym sere feta mozna go jesc?
Link do: Noworodek wypadł z rąk położnej. Dziecko uderzyło o podłogęFete można jes z mleka paseryzowanego. Na opakowaniu to jest zawsze napisane.
Na Klinicznej upuścili dziecko?? Ale jak? Kto? Kurde, nic nie słyszałam.
Czesia, Ty masz już bezpieczny termin, a jeśli wytrzymaz jeszcze 2 tygodnie to już w ogóle neonatologia nie będzie potrzebna. I pewnie cc umówione więc nie powinno być niespodzianek. A Redłowo który stopień ma?