• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ale wiecie, chyba ja nabiału nie mogę jeść. Bo właśnie po nim mi tak niedobrze. Zjadłam serek wiejski + herbate z mlekiem sie napiłam i od razu te odruchy mi się włączyły...
A ja mleko lubie pić :(

Dziewczyny pomóżcie. Co można wziąść na odruchy wymiotne i na mdlości, bo ja zaraz oszaleje
Ewelin, ja też mam tak w ciążach, że mdliło mnie 24h na dobę, miałam odruch wymiotny, a nie wymiotowałam. Straszne to jest. Czasami marzyłam o pawiu. Serio. W pojedyńczych ciążach te mdłości to była masakra, ale w bliźniaczej to myślałam, że umieram. I tak do 15 tygodnia. Wtedy przetestowałam wszystkie te niby cudowne specyfiki (imbiry, migdały, zjedzenie czegoś przed wstaniem rano z łóżka, opaskę na rękę uciskającą magiczny punkt) i naprawdę nic a nic to nie pomogło. Naprawdę trzeba to przeżyć. W końcu minie. Mi na chwilę pomagało najedzenie się. Na głodniaka mdłości się nasilały. Ale faktycznie to działało tylko chwilę. Godzinę max.

reklama
Hess widok niesamowity :)
Też będę sie zastanawiać nad 3D/4D, bo u mnie jest taka możliwość :)

Dziewczyny czy te koszmarne sny się kiedyś skończą? Bo ja psychicznie wysiądę od nich :( Znów mi sie śniło, że dostałam @ i sie obudziłam i do wc i tak co godzinę dziś latałam. Jestem taka niewyspana, że szok... A dzis właśnie powinna @ przyjść...
A ja nie lubię usg 3D :( tam doktorek nam powiedział, że druga Kropka też ma pisiola :(

Wkręcasz sobie głupoty, jeszcze coś wykraczesz i będzie. Ogarnij się :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry