Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja zamierzam tak z 1.5 msc przed jechac do sklepu i za jednym zamachem kupic wszystko, ale zobaczymy jak bedzie w rzeczywistosciDziewczyny kiedy zaczelyscie kompletowac wyprawkę? Mnie tak kusiii
W 1 ciazy kilka rzeczy kupilam w 8 tc, a tak na serio zaczelam kompletowac jak juz znalismy plec w 17 tc.Dziewczyny kiedy zaczelyscie kompletowac wyprawkę? Mnie tak kusiii

Moze jednak tak na ostatnio chwile nie czekaj :-) Ja np 1.5 miesiaca wczesniej urodzilam. Wszystko moze sie zdarzyc. Nie musi oczywiscie, ale lepiej wczesniej sie przygotowac. Ja np nie mialam torby spakowanej do szpitala. Maz mi na raty przywozil, bo codziennie cos tam chcialam. Nawet nie chce myslec co by bylo gdybym zostawila wszystko na ost chwile. Na szczescie jak rodzilam to juz wyprawke byla i poprana i poprasowana i poukladana w komodzie. Lozeczko mialam zlozone, tylko nie zascielone. No i wozek tez byl. Tylko wanienki nie mielismy. Maz ost dnia jak wychodzilismy to kupil...rozowa, bo innych nie byloJa zamierzam tak z 1.5 msc przed jechac do sklepu i za jednym zamachem kupic wszystko, ale zobaczymy jak bedzie w rzeczywistosci![]()

Ja bym osobiscie nie kupowala bodow. Body jednak zawsze zakladasz na gole cialko.A czy zdarzyło się wam kupić coś na szmatach? Wierzchnie ubranie to bd kupowala czyli kombinezon sweterek spodenki czy dresy ale czy kupować body itd? Wypierze się te smierdzaca chemię?