agatek28
Fanka BB :)
Teoria teorią, ale mnie nic nie przekona o tym, ze ktos czuje cokolwiek w 15 tc. Ale ok, masz swoja racje, ja mam swoja.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teoria teorią, ale mnie nic nie przekona o tym, ze ktos czuje cokolwiek w 15 tc. Ale ok, masz swoja racje, ja mam swoja.
Owszem rozumiem o co Ci chodzi, jednak mnie to nie przekonuje. Napewno nie u pierwiastki. Ale ok, Ty masz swoje, ja swoje.To nie teoria, tylko anatomiczny fakt. Jelita nie znajdują się w podbrzuszu. Ale skoro wiesz lepiej co czuję to ok. Może i Ty za moment coś poczujesz. Nie mówię ze cały dzień kopie, krąży i bóg wie co jeszcze. Mowię tylko ze od czasu do czasu coś się przelewa w brzuchu kumasz ? I to od niedawna.
Hola, hola. Mnie o nic nie chodzi. Poprostu uwazam, ze to niemozliwe. Nie twierdze, ze jestem znawczynia, konsultowalam ruchy z dwoma lekarzami. Poprostu mam swoje zdanie, a co nie wolno?Ja piernicze o c Ci chodzi ? Nie masz większych zmartwień ? moja koleżanka w pierwszej ciąży poczuła pierwsze ruchy w 17 tyg. Co ona tez sobie wmówiła ? Znawczyni się znalazła.
Zaraz z laptopa wysleEwelin jakies przeprowadzki sa pod tym linkiem
Komentuj sobie kogoś innego bo ja sobie nie życzę.Hola, hola. Mnie o nic nie chodzi. Poprostu uwazam, ze to niemozliwe. Nie twierdze, ze jestem znawczynia, konsultowalam ruchy z dwoma lekarzami. Poprostu mam swoje zdanie, a co nie wolno?
Nie cierpię jak ktoś mi coś wmawia. I jeszcze się mądruje a nie wie.Dziewczyny nie kłućcie się, bo to jest niepotrzebne. Po co się denerwować i zarazem Kropka denerwować.