• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tylko że ja mieszkam.na wsi jak urodze w zimie listopadzie np to i tak nie bd wychodzić tyle co latem.tutaj jest jedną ulica a jeżeli już do miasta na.zakupy to stelaż z.fotelikami...nie wiem czy jest sens 5 tys wydawać na 3 w 1 czy kupić najtańszy 3 w 1 do tego Porządne foteliki samochodowe a na lato spacerówke porządna...

reklama
Bo najczęściej wózki 3 w 1 mają uniwersalne foteliki samochodowe bez atestu więc taki z zestawu tylko na.stelaZ. A osobno kupić z atestem wpiete na.stale w samochodzie. A sobie dylemat znalazłam ;)

Pisanka jeszcze znajdziesz coś co ci sie podoba. Zimą jak najbardziej spacery wskazane, bo hartujesz maluchy (wiadomo nie od razu i nie na 2 godz). Patrz na używki, bo faktycznie dla bliźniaków wózki są drogie. W ogóle są drogie a co dopiero podwójne

Nam rodzice sponsorują wózek i ja chce żeby juz był dla kolejnego dziecka - o ile bedzie kolejne :-)

No u mnie też mama powiedziała, że oni będą sponsorować wózek. Ale to też nie chciałabym, żeby jakis drogi był. Myślałam, żeby kupic porządny, żeby dla drugiego dziecka było. Ale nie wiem na ten moment czy będziemy jeszcze kiedys podchodzić znów do in vitro

reklama
Pisanka wozek fajny i w b.dobrej cenie w/g mnie :)
Ewelin co Ty myslisz o in vitro po raz nastepny , ja mam ichca nadzieje ze nam sie cos odblokuje i pojdzie jedno za drugim ehheh :) W kazdym razie ja tez chce wszystko co mozliwe nowe bo tez licze na nastepny raz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry