Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
WitamyHej Ciezaroweczki, a mnie przygarniecie? Ja tak troche w ciazy jestem3 dpt 2 mrozaczkow
![]()
:*
Witamy witamyHej Ciezaroweczki, a mnie przygarniecie? Ja tak troche w ciazy jestem3 dpt 2 mrozaczkow
![]()
Ja używam palmers. Od początku ciąży możnaDziewczyny od kiedy zaczelyscie albo zaczniecie stosować krem na rozstępy? Na każdym kremie prawie pisze stosować od 4 mc... Można wcześniej? Czy po prostu wcześniej nie ma.po.co? Teraz co.drugi dzień smaruje się cała oliwka dla dzieci ale już mam dwa.kremy na rozstępy. Nie wiem kiedy mogę zacząć używać żeby skóra była.nawilzona cały czas
Mnie sie wydaje ze mozna i nie zaszkodzi wczesniej.... ja dopiero od wczoraj zaczelam , obawiam sie znowu czy nie za pozno , ale okaze sieDziewczyny od kiedy zaczelyscie albo zaczniecie stosować krem na rozstępy? Na każdym kremie prawie pisze stosować od 4 mc... Można wcześniej? Czy po prostu wcześniej nie ma.po.co? Teraz co.drugi dzień smaruje się cała oliwka dla dzieci ale już mam dwa.kremy na rozstępy. Nie wiem kiedy mogę zacząć używać żeby skóra była.nawilzona cały czas