Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja też liczę na wpadkęPisanka wozek fajny i w b.dobrej cenie w/g mnie
Ewelin co Ty myslisz o in vitro po raz nastepny , ja mam ichca nadzieje ze nam sie cos odblokuje i pojdzie jedno za drugim ehhehW kazdym razie ja tez chce wszystko co mozliwe nowe bo tez licze na nastepny raz
![]()
Z jednej strony liczę, że u M się pojawią jakies plemniki i wszystko się odblokuje. Ale z drugiej tez juz po pozytywnej becie liczyliśmy kiedy bede mogła podejść kolejny raz po porodziePisanka wozek fajny i w b.dobrej cenie w/g mnie
Ewelin co Ty myslisz o in vitro po raz nastepny , ja mam ichca nadzieje ze nam sie cos odblokuje i pojdzie jedno za drugim ehhehW kazdym razie ja tez chce wszystko co mozliwe nowe bo tez licze na nastepny raz
![]()
U mojego m w pół.roku z 60 mln spadły plemniki na 1.... A dwa lata WcEsniej miał 180 mln...i nikt nie wie czemu... Nie pił pół roku nie palił fajek nigdy i po 3 mc z 60 spadło do 1 mln.podeszlibysmy później i nic by nie zostałoZ jednej strony liczę, że u M się pojawią jakies plemniki i wszystko się odblokuje. Ale z drugiej tez juz po pozytywnej becie liczyliśmy kiedy bede mogła podejść kolejny raz po porodzie![]()
Ja dzisian mam wyjątkowo sucho ale ja biorę mało luteiny. To po luteinie tak leciDziewczyny Wy też macie mokro w majtkach, bo mnie to już strasznie denerwuje. Czuje się jakbym nie trzymała moczu![]()
DziękiJa dzisian mam wyjątkowo sucho ale ja biorę mało luteiny. To po luteinie tak leci
Ja jak.bralam 3 dziennie nosiłam podpaski cieniutkie tak.sie lało a teraz.to przemiekne to trudno haha wkładka starczaDziękiJa nie wyrobie z wkladkami ;P