• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pisanka wozek fajny i w b.dobrej cenie w/g mnie :)
Ewelin co Ty myslisz o in vitro po raz nastepny , ja mam ichca nadzieje ze nam sie cos odblokuje i pojdzie jedno za drugim ehheh :) W kazdym razie ja tez chce wszystko co mozliwe nowe bo tez licze na nastepny raz :)
No ja też liczę na wpadkę :p zaszłam w ciążę pozamaciczna jak byłam niania i opiekowałam się 8 mc.dzieckiem dzień i.noc i miałam.dosyc :) no i zaszłam :)

Pisanka wozek fajny i w b.dobrej cenie w/g mnie :)
Ewelin co Ty myslisz o in vitro po raz nastepny , ja mam ichca nadzieje ze nam sie cos odblokuje i pojdzie jedno za drugim ehheh :) W kazdym razie ja tez chce wszystko co mozliwe nowe bo tez licze na nastepny raz :)
Z jednej strony liczę, że u M się pojawią jakies plemniki i wszystko się odblokuje. Ale z drugiej tez juz po pozytywnej becie liczyliśmy kiedy bede mogła podejść kolejny raz po porodzie :)

Z jednej strony liczę, że u M się pojawią jakies plemniki i wszystko się odblokuje. Ale z drugiej tez juz po pozytywnej becie liczyliśmy kiedy bede mogła podejść kolejny raz po porodzie :)
U mojego m w pół.roku z 60 mln spadły plemniki na 1.... A dwa lata WcEsniej miał 180 mln...i nikt nie wie czemu... Nie pił pół roku nie palił fajek nigdy i po 3 mc z 60 spadło do 1 mln.podeszlibysmy później i nic by nie zostało

Ja liczę na wpadkę :-) marzy mi sie wersja taka: karmie piersią, nie mam @, po ok 9 miesiącach od porodu czuje jakies ruchy ide do lekarza a tam juz połowa ciąży :-))) i przegapiam tej najgorszy I trymestr. A jeszcze jakby to była ciąża bliźniacza to juz w ogóle cud nad cudami i spełnienie najwiekszych marzen!!! Wtedy pisanka od ciebie wózek odkupie ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry