agatek28
Fanka BB :)
Wow super! I cenowo ekstra.Link do: Wózek 3w1 komplet zadbany - KOMIS I SKLEP Z ART DLA DZIECI
bo tam tez są przesyłki kurierskie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow super! I cenowo ekstra.Link do: Wózek 3w1 komplet zadbany - KOMIS I SKLEP Z ART DLA DZIECI
bo tam tez są przesyłki kurierskie![]()
Nie obrazaj mnie...Nie cierpię jak ktoś mi coś wmawia. I jeszcze się mądruje a nie wie.
Nie lepiej lopate do snieguA ja.chyba wogole nie kupię wózka haha nic mi się nie podoba....zima będzie sanki kupię i tyle
E tam sanki po śniegu pojadąNie lepiej lopate do sniegu![]()
Tak powaznie,sprawdzaj dokladnie wymiary. Chyba,ze nie robi Ci roznicy bardzo szeroki wozek. Ja na poczatku zastanawialam sie nad takim. I tak jak mi sie podobal to szer ponad metr. Inny mial podana szer niespelna 80 ale mial na kolach takie nakladki przez co ogolna szer juz nie miescila sie w drzwi 80. A jak znalazlam taki ktory faktycznie nie przekraczal 80, to mial miekkie gondolki,a te byly takie malusie ze szok. I droga eliminacji stanelo na jeden za drugimA ja.chyba wogole nie kupię wózka haha nic mi się nie podoba....zima będzie sanki kupię i tyle