• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jak to możliwe :errr: pod koniec ciąży to w pojedynczej tylko się ruszają w miejscu. A bliźniaki to już całkiem. Moja siostra mówiła że jak się ustawily po 30 tyg tak.juz do cesarki zostali :oo:
To moi maja plac zabaw. w 28 tc byli po długści, równolegle do siebie, w 30 jeden jak był główką w górę to już był główką w dół, drugi po mojej prawej jak był główką w dół to przemieścił się do góry, leżał w poprzek brzucha, nóżki mieli razem po mojej lewej str, a główka była w okolicach wątroby. W 32 tc znów oboje byli równolegle do siebie, jednej główką w dół, drugi odwrotnie. Teraz mówiłam do M, że znowu leżą inaczej bo gdzie indziej ich czuję i co - miałam rację. Ten co był po lewej główke ma po lewej bardzo nisko ale resztę ma w poprzek, pod moim pępkiem i nóżki ma po mojej prawej. Drugi nad nóżkami pierwszego ma główkę, a całą resztę zawiniętą w drugą stronę u góry brzucha. Jak oni to robią w 36 tc nie mam bladego pojęcia ;)
A też mi wszyscy powttarzali, że tak jak leżą w 32 to już do końca tak będą :P

To moi maja plac zabaw. w 28 tc byli po długści, równolegle do siebie, w 30 jeden jak był główką w górę to już był główką w dół, drugi po mojej prawej jak był główką w dół to przemieścił się do góry, leżał w poprzek brzucha, nóżki mieli razem po mojej lewej str, a główka była w okolicach wątroby. W 32 tc znów oboje byli równolegle do siebie, jednej główką w dół, drugi odwrotnie. Teraz mówiłam do M, że znowu leżą inaczej bo gdzie indziej ich czuję i co - miałam rację. Ten co był po lewej główke ma po lewej bardzo nisko ale resztę ma w poprzek, pod moim pępkiem i nóżki ma po mojej prawej. Drugi nad nóżkami pierwszego ma główkę, a całą resztę zawiniętą w drugą stronę u góry brzucha. Jak oni to robią w 36 tc nie mam bladego pojęcia ;)
A też mi wszyscy powttarzali, że tak jak leżą w 32 to już do końca tak będą :p
Ale czad. Marzyłam o bliźniakach. Za jednym podejściem haha. Musi Ci być cieżko. Ale radocha będzie.
No i rewolucja w domu.

Ale czad. Marzyłam o bliźniakach. Za jednym podejściem haha. Musi Ci być cieżko. Ale radocha będzie.
No i rewolucja w domu.
Szczerze, to nie jest tak źle. Jak słuchałam dziewczyn w pojedynczych ciążach jak jęczą pod koniec, to mówiłam, że ja to się nie uwlokę. Wiadomo ciężko mi wstawac z łóżka, schylac się, długo robiło mi się słabo bo nie przybierałam na wadze, a chłopcy tak ale to wszystko w granicach rozsądku. No i dużo leżę ale to po szpitalu, tak robiłam wszystko normalnie ;)

A też mi wszyscy powttarzali, że tak jak leżą w 32 to już do końca tak będą :p
Bo to ruchliwe chłopaki będą :D Tylko pamiętaj nie dawaj im żelek jak podrosną :D Bo nie nadążysz :D

Szczerze, to nie jest tak źle. Jak słuchałam dziewczyn w pojedynczych ciążach jak jęczą pod koniec, to mówiłam, że ja to się nie uwlokę. Wiadomo ciężko mi wstawac z łóżka, schylac się, długo robiło mi się słabo bo nie przybierałam na wadze, a chłopcy tak ale to wszystko w granicach rozsądku. No i dużo leżę ale to po szpitalu, tak robiłam wszystko normalnie ;)
Powiedzcie mi a pijecie kawę ? Ja od początku sie nasłuchałam ze tego nie jeść a tamtego tez nie. Ale nie świruje. Staram sie nie przesadzać. Jedna kawka z rana chyba nikomu nie zaszkodzi. Najgorliwosc gorsza niż faszyzm. Jem to na co mam ochotę.

Ale dziś mam płaczliwy dzień. Ryczę bez żadnego powodu chociaż nie do końca :p Głowa mnie boli, jest nie niedobrze i do tego zimno mi cały czas. I jeszcze ta głupia plomba nie miała kiedy wypaść.... No ale za 3h idę na fotel dentystyczny i sobie posiedzę z otwarta paszczą :D Gorzej jak będe miała odruchy wymiotne :D Oj ciężko to widzę :D

Ale dziś mam płaczliwy dzień. Ryczę bez żadnego powodu chociaż nie do końca :p Głowa mnie boli, jest nie niedobrze i do tego zimno mi cały czas. I jeszcze ta głupia plomba nie miała kiedy wypaść.... No ale za 3h idę na fotel dentystyczny i sobie posiedzę z otwarta paszczą :D Gorzej jak będe miała odruchy wymiotne :D Oj ciężko to widzę :D
Biedulka, to hormony. Wszystko buzuje. Ja miałam koszmarne myśli. Tez ryczałam. Wytrzymaj jeszcze troszkę. Od 4 miesiąca jak ręką odjął. Głowa do góry. Bo sie Bąbel będzie tez smucił.

reklama
Ja nadal marzę o bliźniakach :-)
Moja przyjaciółka odkąd pamiętam chciała bliźniaki. Urodziła córeczkę potem drugą i już nie chcieli więcej dzieci. Jak dziewczynki mały 4 i 2 zaliczyli wpadkę. Ona była załamana bo juz mieszkali w 4 w 1 pokoju. Cały czas wierzyła że to pomyłka. W 9tc poszła na usg i bliźniaki!! Rok temu urodziła parke i są przeszczesliwi. Sytuacja zmusiła ich do skonczenia budowy domu i jest ich teraz 6 :-) marzenia się spełniają - to tylko kwestia czasu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry