Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja piję kawę jak mam dobre ciśnienie . Zawsze mierze bo ostatnio mam z tym problemPowiedzcie mi a pijecie kawę ? Ja od początku sie nasłuchałam ze tego nie jeść a tamtego tez nie. Ale nie świruje. Staram sie nie przesadzać. Jedna kawka z rana chyba nikomu nie zaszkodzi. Najgorliwosc gorsza niż faszyzm. Jem to na co mam ochotę.
Mi lekarz mówił żeby lepiej zrezygnowac na początku. Później dziewczyny mi kupiły Mama coffePowiedzcie mi a pijecie kawę ? Ja od początku sie nasłuchałam ze tego nie jeść a tamtego tez nie. Ale nie świruje. Staram sie nie przesadzać. Jedna kawka z rana chyba nikomu nie zaszkodzi. Najgorliwosc gorsza niż faszyzm. Jem to na co mam ochotę.
Też chciałam parkę i co...A ja chcę dziewczynki albo parke(( a wszyscy mi życzą chłopaków ;(
A jak trzeba się zmienić na dziewczynkeTeż chciałam parkę i co...moje czarownice od początku mi mówiły że nic się nie zmieniam i na stówkę będą chłopcy i wykrakały.
Ja zrobilam morfologie kilka dni temu i pierwszy raz w życiu mam idealnaOdebrałam wyniki. Morfologia oczywiście jak zawsze zła. Za dużo białych krwinek i za mały hematokryt . Wrr od początku ciąży tak mam
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Na dziewczynke się brzydnie[emoji14]A jak trzeba się zmienić na dziewczynke? Hahaha
Jakoś u znajomych się to brzydniecie nie sprawdza nigdy. A jednak mają dziewczynki ;(