• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Powiedzcie mi a pijecie kawę ? Ja od początku sie nasłuchałam ze tego nie jeść a tamtego tez nie. Ale nie świruje. Staram sie nie przesadzać. Jedna kawka z rana chyba nikomu nie zaszkodzi. Najgorliwosc gorsza niż faszyzm. Jem to na co mam ochotę.
Ja piję kawę jak mam dobre ciśnienie . Zawsze mierze bo ostatnio mam z tym problem

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Powiedzcie mi a pijecie kawę ? Ja od początku sie nasłuchałam ze tego nie jeść a tamtego tez nie. Ale nie świruje. Staram sie nie przesadzać. Jedna kawka z rana chyba nikomu nie zaszkodzi. Najgorliwosc gorsza niż faszyzm. Jem to na co mam ochotę.
Mi lekarz mówił żeby lepiej zrezygnowac na początku. Później dziewczyny mi kupiły Mama coffe ;) koło kawy to nie stało ale cóż. Dopiero po połowie ciąży zaczęłam sobie pozwalac na filiżankę rozpuszczalnej, bo taka normalna przestała mi smakowac. Teraz jest filiżaneczka dziennie i lodzik :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry