• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja dzisiaj okropnie się opycham.... Zjadłam 5 pierogow ale wejść.nie chciały potem 15 deko ciastek i chrupki zaraz mi pęknie brzuch a ja jadlabym więcej i więcej...jak coś otwieram to myske że nie będzie mi smakowało ale jak już się dorwe to jem aż skończę :(

Ostatnia edycja:
Czesia ty przytyłaś 10kg przez cała ciążę????? Ja juz mam 10 na plusie! To ty chudzina musisz byc

Dziewczynki wszelkie kłucia i ciągnięcia, bole jak na @ i takie jakby zakwasy są całkowicie normalne. Macica pracuje!! Co moze niepokoić to skurcze, ktore nie słabną razem z plamieniami. Ja jak mnie kłuje to wiem, że jest ok.

Hmmm gofra bym tez zjadła. Takiego znad morza z bitą śmietaną i owocami!!!! Mmmmmm rozmarzyłam sie

reklama
Czesia ty przytyłaś 10kg przez cała ciążę????? Ja juz mam 10 na plusie! To ty chudzina musisz byc

Dziewczynki wszelkie kłucia i ciągnięcia, bole jak na @ i takie jakby zakwasy są całkowicie normalne. Macica pracuje!! Co moze niepokoić to skurcze, ktore nie słabną razem z plamieniami. Ja jak mnie kłuje to wiem, że jest ok.

Hmmm gofra bym tez zjadła. Takiego znad morza z bitą śmietaną i owocami!!!! Mmmmmm rozmarzyłam sie
Chudzina...hahahahaha dobre :D
Na koniec 4 mca mialam 2 na plusie,w lutym tez,w marcu tez,potem przez 3 tyg kolejne +2, a w ciagu nastepnego tyg-4. Potem -2, no i jak leze to juz pomalutku w gore.

Gofry nad morzem sa najlepsze :D moze sie przejade w ndz albo w pon na bulwar nad morze ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry