Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Uff czyli nie jestem sama. Z tygodnia na tydzień boli ciut bardziej, wiec nie wiem sama. Jakby zakwasy w dole brzucha. I to tylko jak chodzę, sprzątam. Jak odpocznę to przechodzi.Boliraz.mniej raz.bardziej ale.boli dzisiaj tylko.kulo
Ja mam chcice na gofra ze smietanaJa dzisiaj okropnie się opycham.... Zjadłam 5 pierogow ale wejść.nie chciały potem 15 deko ciastek i chrupki zaraz mi pęknie brzuch a ja jadlabym więcej i więcej...jak coś otwieram to myske że nie będzie mi smakowało ale jak już się dorwe to jem aż skończę![]()

Ja przytylam 10 kg,nie wydaje mi sie to duzo z uwagi na to ze turlam sie z blizniakamiJa zjem wszystko ale zaraz bd musiała zakładać.spodnie ciążowe...
Rób róbJa przytylam 10 kg,nie wydaje mi sie to duzo z uwagi na to ze turlam sie z blizniakamiwiec póki jeszcze moge to wpierniczam na co mam chec. Zwazywszy,ze przez wiekszosc ciazy jadlam tylko dlatego,ze musialam.
Czyli co robimy te gofry![]()
Chudzina...hahahahaha dobreCzesia ty przytyłaś 10kg przez cała ciążę????? Ja juz mam 10 na plusie! To ty chudzina musisz byc
Dziewczynki wszelkie kłucia i ciągnięcia, bole jak na @ i takie jakby zakwasy są całkowicie normalne. Macica pracuje!! Co moze niepokoić to skurcze, ktore nie słabną razem z plamieniami. Ja jak mnie kłuje to wiem, że jest ok.
Hmmm gofra bym tez zjadła. Takiego znad morza z bitą śmietaną i owocami!!!! Mmmmmm rozmarzyłam sie