pisanka89
Fanka BB :)
No w końcuchyba po niedzieli wybiore sie wreszcie na male zakupy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No w końcuchyba po niedzieli wybiore sie wreszcie na male zakupy![]()
Zjadłam śniadanie i wyszłam z domu o 10Madzionga cudownie!! Lepiej byc nie mogło :-)
Pisanka jak ty tyle godzin wytrzymałaś nie dosc że chodząc to jeszcze bez śniadania???
A ja dzisiaj miałam dzien typu "przewróciło sie niech leży". Normalnie lenistwo mnie takie dopadło, że leżałam na sofie cały dzien. Maż przyszedł z pracy i zabrał mnie do kina i na kolacje ( oczywiscie obiadu nie było, bo leń siedział na tapczanie ;-))
Czesia miłego dnia :* jak się dziś czujecie?Zobacz załącznik 758177Mamcie, miłego dnia![]()
Pisanka,chlopaki maja chyba leniwy weekend,moze odpoczywaja,a moze to dlatego ze juz dlugo nie dostali zelekCzesia miłego dnia :* jak się dziś czujecie?![]()
Pewnie to te żelkiPisanka,chlopaki maja chyba leniwy weekend,moze odpoczywaja,a moze to dlatego ze juz dlugo nie dostali zelek![]()
Jako fajna ciocia wpadlabys z dostawa zelusiPewnie to te żelkiteż bym się obraziła
![]()