• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A dziękuję dziękuję :) dobrze ze mdłości przeszły te mocne :) delikatnie mdli ale może nie zwymiotuje na stół :)
Mdlosci, skad ja to znam, mnie jeszcze czasem do dzis mecza, no ale podobno lepiej jak sa niz by ich wogole nie bylo szczegolnie na poczatku ciazy.
Pisanka zcze ci zebys dala rade je utrzymac w ryzach podczas chrzcin.

Mdlosci, skad ja to znam, mnie jeszcze czasem do dzis mecza, no ale podobno lepiej jak sa niz by ich wogole nie bylo szczegolnie na poczatku ciazy.
Pisanka zcze ci zebys dala rade je utrzymac w ryzach podczas chrzcin.
Wiesz co ja miałam 3 tyg temu mdłości kilka razy i teraz 3 tyg był.spokoj. Mówiłam to lekarzowi to mówił że Wszystko ok nawet jak nie ma mdłości. Dzisian mnie złapały pierwszy raz od tego czasu. Podobno nasilają się w 9/10 tyg więc może coś w tym jest ze znów się pojawiły :)

U mnie mdlosci zaczely sie okolo 8 tygodnia w 12 tygodniu bylo tak zle ze wymiotowalam non stop rowniez cale noce myslalam ze juz ze swiata zejde.Wyladowalam w szpitalu a tam dostalam kroplowke nawadniajaca z jakims srodkiem przeciwwymiotnym, potem czopki do domu, bylo lapiej ale i tak potrafilam zwrocic po kilka razy dziennie, teraz jestem w 17 tygodniu i 4 dniu i czasem mnie jeszcze muli.
Co do liczenia tych tygodni to moja ciaza liczona przez gina jest modsza o kilka dni w porownani to tgo co liczy kalkulator ciazowy po in vitro, ciekawa jestem z czego to sie bierze.

reklama
Macie jakieś domowe sposoby na ból gardła? Od wczoraj walczę herbatą z cytryną, mlekiem z miodem i płukanie gardła wodą z miodem. Może coś jeszcze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry