Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Heheh chce ci się iść do pracyDzień dobry wszystkimu nas piękny dzień, aż chce się iść do pracy
trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś dziewczyny !!!!
poweidzcie mi, czy były jakieś wieści od Po40 ???
przeoczyłam może ?
Ja nie... Ale Dlaczego uznał że będą spadać?Dziewczyny dr powiedzial ze wyniki morfologii sa niezle , ale ze beda spadac i dostalam Acidum folicum richter i Sorbifter Durules. Brala tez ktoras ?
Nie wiem juz nie pytalam go dlaczego tak mysli. Wiele osob ma problemy z morfologia w czasie ciazy i moze porownal z poprzednimi ze wyniki sa nizsze i zapobiegawczo...Ja nie... Ale Dlaczego uznał że będą spadać?
A no możliwe możliweNie wiem juz nie pytalam go dlaczego tak mysli. Wiele osob ma problemy z morfologia w czasie ciazy i moze porownal z poprzednimi ze wyniki sa nizsze i zapobiegawczo...
Ja tez biore FemibionA no możliwe możliweja biorę tylko femibion 1 rano i wieczorem acti folin. Morfologie robiłam 17 maja i będę robiła jakoś w czerwcu teraz. Ciekawe czy się coś zmieni.
Ale jak się za dużo bierze kwasu to nic się nie dzieje co nie?Ja tez biore Femibioni ten folik tez mam brac 2 razy na dziennie. No nic - pewnie wie co robi tak tylko zapytalam czy tez ktoras brala
![]()
Tez nie mam pojecia , ale mysle ze nie przesadzamyAle jak się za dużo bierze kwasu to nic się nie dzieje co nie?
Tzn ja biorę tylko to co napisałam nie wiem czy to duzo czy nie i nadmiar się po prostu wysika?![]()