pisanka89
Fanka BB :)
Mi chyba też coś ruszyłoTo pięknie. Pewnie bedą lepsze i gorsze dni. Ogólnie chyba nie jest złe. Brzuchol mi rośnie z dnia na dzień.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi chyba też coś ruszyłoTo pięknie. Pewnie bedą lepsze i gorsze dni. Ogólnie chyba nie jest złe. Brzuchol mi rośnie z dnia na dzień.
Już bym chciała wyrazniejszy brzuszek bo teraz to wyglądam jakbym się przejadla + wzdecia. Wgł nie mogę zjeść całego obiadu wczoraj ludzie jedli caky dzień a ja skończyłam na rosole surowce i połowie kotleta.. Nie mogłam już lodów.tortu grilla i innych dańJak najbardziej, tydzień dwa i Cię wypcha hihi. Lecę Dziewczyny do sklepu. Do pózniej.
Ja już bym chciała prenatalneNiedługo już bedzie większy.mja zmianę zauważyłam pod koniec 3. Teraz już widać ze jestem w ciąży. Dla jednych czas leci a nam sie dłuży. Ja bym chciała żeby był już 35 tydzień.
W piątek mam wizytę w klinice i wtedy dopiero mi wyznaczaKiedy masz prenatalne ? Robisz tylko usg czy z krwi tez ?
Rozumiem, jak lekarz nie bedzie widział nieprawidłowości to poprzestanie na usg. Krew robi sie wtedy kiedy sa jakieś obawy. Ale ja zrobiłam to podstawowe białko Pappa. Koszt 180 zł. Dla świetego spokoju.W piątek mam wizytę w klinice i wtedy dopiero mi wyznacza12 tydzien zacznę 14 czerwca więc pewnie jakoś wtedy bd miała wizytę
Ja pewnie też zrobię jakieś dodatkoweRozumiem, jak lekarz nie bedzie widział nieprawidłowości to poprzestanie na usg. Krew robi sie wtedy kiedy sa jakieś obawy. Ale ja zrobiłam to podstawowe białko Pappa. Koszt 180 zł. Dla świetego spokoju.