pisanka89
Fanka BB :)
Teraz możesz chodzic z brzuchem dumna jak PawPisanka, no naptawde! Aż się odwrocilam, bo myślałam, ze ktoś za mną stoiale się usmialysmy z koleżanką!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz możesz chodzic z brzuchem dumna jak PawPisanka, no naptawde! Aż się odwrocilam, bo myślałam, ze ktoś za mną stoiale się usmialysmy z koleżanką!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej super to już kawał chłopaJestem po wizycie. Mały waży 1,5 kg . Ale chyba czeka mnie cięcie bo cały czas jest w tej samej pozycji. Jeżeli będzie cięcie to raczej 29 lipca .
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo liczyłam na naturalny. Jest małe prawdopodobieństwo ze się przekreci. Już 2 miechy jest w takim położeniu. A pozatym już ma mało miejsca na az tak pełny obrót. Bo głowę ma pod moim prawym cycem[emoji14]więc dużo mu brakujeOjej super to już kawał chłopaliczyłas na naturalny? Może jeszcze się przekręci??
Rozmawiam z nim i rozmawiam ale łobuz niegrzeczny nie słucha matki[emoji14]Porozmawiaj z nim[emoji14]może.posluchaa swoją drogą oglądałam o porodach i tam było że są ludzie / pielęgniarki/położne /lekarze którzy w uk przekrecaja dziecko i zajmuje to 3 minuty