• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ciekawe co nam sie kryje w tych brzuszkach :D Powiem Wam ze myslalam ze sie dowiem na tej wizycie ,ale dr nic nie wspomnial a ja sie tak nabijalam z meza na usg ze zapomnialam nawet o to zapytac :D pisanka moze dziewczynke bedziesz miala jak na slodkie krzywo nie patrzysz :P

A ja coś czuję, że chłopak u mnie jak nic będzie :P Chociaż dla mnie słodyczy może nie być :P ale i na kwaśne nie mam jakiejś szczególnej ochoty. Po prosu jej na co mam ochotę :)

Ja na poczatku nie mogłam patrzeć na słodycze, jadłam tylko kwaśne a potem mi sie pozmieniało i jak kilka dni temu zjadłam ogórka kiszonego to myslalam, że go zwrócę. Teraz z kolei cześciej zjem coś słodkiego.

Martini dasz radę wytrzymać do konca bez poznania płci?? Fajnie by było jakby ktoś tak ze mną żył w niepewności ;-)

Ja na poczatku nie mogłam patrzeć na słodycze, jadłam tylko kwaśne a potem mi sie pozmieniało i jak kilka dni temu zjadłam ogórka kiszonego to myslalam, że go zwrócę. Teraz z kolei cześciej zjem coś słodkiego.

Martini dasz radę wytrzymać do konca bez poznania płci?? Fajnie by było jakby ktoś tak ze mną żył w niepewności ;-)
Ja się cały czas zastanawiam czy chce znać płeć :) Do tej pory nie chce znać tylko M chce poznać :) Może dam radę :)

Ciekawe co nam sie kryje w tych brzuszkach :D Powiem Wam ze myslalam ze sie dowiem na tej wizycie ,ale dr nic nie wspomnial a ja sie tak nabijalam z meza na usg ze zapomnialam nawet o to zapytac :D pisanka moze dziewczynke bedziesz miala jak na slodkie krzywo nie patrzysz :p
Liczę na parke :p ale dwie dziewczynki też fajnie :) już dwóch chłopaków bliźniaków mamy w rodzinie to musi się wyrównać :)

reklama
Powiem Wam , ze moj M nie ma w ogole cisnienia widze,zeby wiedziec , wyszlam z gab i mowie ze skwszona mina ze z tego wszystkiego to nie wiem czy wiadomo juz jaka plec czy nie, a on usmiechniety mowi i dobrze dluzej bedzie niespodzianka :) Ja tez jakos nie mam szczegolnie parcia - cisze sie z tego , ze sie udalo, ze rozwija sie widac dobrze i rosnie :) To jest najwazniejsze i jakby mi nikt do porodu nie powiedzial - nie bylabym zalamana napewno :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry