K
kinia83111
Gość
Ewelin a jak Ty sie czujesz ? Jak Brzuś ? Lepiej Ci ?Bd z pisanka od czasu do czasu jeździć na wycieczki do Kalisza i z Tobą bd spacerować![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ewelin a jak Ty sie czujesz ? Jak Brzuś ? Lepiej Ci ?Bd z pisanka od czasu do czasu jeździć na wycieczki do Kalisza i z Tobą bd spacerować![]()
Wiesz co teraz tak średnio. Jak był pies mały to teścio ciągle przychodził na górę.ja tutaj mam oddzielne mieszkanie kuchnie salon łazienke i 3 pokoje. Ale jak tak latali do psa to co będzie z dziecmi. Ale m mówi że się zamkniemy i tyle. Są mili itd ale trovhe mnie drażni że jak wychodzę z domu to ich widzęA teściowie ok ? Widzisz nie raz niestety nie da sie tak jak byśmy tego chcieli. Ja za mamą tęsknie jak cholera. Przez 30 lat sie nie rozstawaliśmy na tak długo. Fak. Tez mi sie marzy domek ah. Teraz mieszkamy w bloku, 50 M. Nie jest złe ale chciałoby sie więcej. Dobrze sie czujesz z teściami ?
To Meksyk. Oj bedą latać do Maluchów. To pewne. Ale M na pewno sie wstawi za Tobą i bedzie dobrze. Mam nadzieje ze nie bedą zbyt uciążliwi. Ja już zamówiłam moja mamę po porodzie, boje sie ze teściowa wpadnie na pomysł ze przyjedzie. Oj tego bym ńie zniosła.Wiesz co teraz tak średnio. Jak był pies mały to teścio ciągle przychodził na górę.ja tutaj mam oddzielne mieszkanie kuchnie salon łazienke i 3 pokoje. Ale jak tak latali do psa to co będzie z dziecmi. Ale m mówi że się zamkniemy i tyle. Są mili itd ale trovhe mnie drażni że jak wychodzę z domu to ich widzęhormony mam nadzieję hehe
Dzięki Kochana, to dobry pomysł. Nie pomyslałam w ten sposób. Jesteś wielkaKinia zapisz sie na szkole rodzenia to poznasz jakies brzuchatki. Moze przejdź sie gdzies do parku gdzie są place zabaw. Jestem pewna że jest jakaś zbłąkana dusza która tez szuka znajomosci ;-)

Kurka taki kredyt to pętla na szyjki. Może lepiej nie. Poza tym to żadna przyjemność mieszkać w bloku. Ja bym chętnie na wieś poszła. Wiesz może sie jeszcze teściowa blisko przyda.... Zajmie sie Maluchami, trochę pomoże jak pojedziesz na zakupy itp.Już teraz zaczęłam się zastanawiać nawet nad mieszkaniem w bloku. Kupić 4 pokoje. Ale to jest 300 tys...A ja kredytu brać nie chce..zresztą mój m w mieście mieszkać nie chce... Nie wiem co zrobimyale i tak nie opłaca się u nas wynajmować mieszkania w mieście bo 1600 zł za 3 pokoje. Nawet pensja nie starczy...dkatego wyremontowalismy strych więc zibaczyny jak to będzie jak bd dzieci