• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kinia powiem tak. Te odruchy wymiotne nasiliły się i coraz częściej je mam :( no ale nic na to nie poradzę. Mój Maluszek juz od maleńkiego daje mi popalić :D wiec mam nadzieje ze wszystko jest z nim ok :)
Kochana początki takie sa. Jeszcze chwilkę temu tez tak miałam, a dziś o niebo lepiej. No doszły inne sprawy ale da sie znieść. Głowa już lepiej. Mam produkcje śliny na maksa. Pluje jak żul jakiś haha.

Pisanka u nas nigdy nie ma ciszy ;) Mniejszy ruch to tylko w weekendy hehe. Mnie cos tez plecki pobolewaly ale polezalam i przeszlo. Sennosc mnie dzisiaj tylko dopada ale slysze ze niejednego wiec moze taki dzien.

Pisanka poleż na boczku i pomasuj poślady. Na pewno pomoże. Tymczasem do juterka Kochane. Idę szykować żarcie dla M.
Życzę Wam spokojnej nocy, bez bólu, złych snów i upławów buuu :)

Pisanka u nas nigdy nie ma ciszy ;) Mniejszy ruch to tylko w weekendy hehe. Mnie cos tez plecki pobolewaly ale polezalam i przeszlo. Sennosc mnie dzisiaj tylko dopada ale slysze ze niejednego wiec moze taki dzien.
To dobrze bo się nudzilam :p myślałam że uciekkyscie gdzieś rzygać czy cos ;p

Dupa haha ? No to dupa :) Laski to wzajemne narzekanie poprawia mi samopoczucie.
Kinia wzajemne narzekanie zawsze poprawia humor :p w kupie raźniej :p

reklama
Ewelin ja tez sie zrobilam truskawkowy potwor :P moglyby troche jeszcze staniec, ale kwestia czasu...
Pisanka ja tez uciski na poczatku czulam bardzo teraz na szczescie rzadziej ale sie zdarza ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry