Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana początki takie sa. Jeszcze chwilkę temu tez tak miałam, a dziś o niebo lepiej. No doszły inne sprawy ale da sie znieść. Głowa już lepiej. Mam produkcje śliny na maksa. Pluje jak żul jakiś haha.Kinia powiem tak. Te odruchy wymiotne nasiliły się i coraz częściej je mamno ale nic na to nie poradzę. Mój Maluszek juz od maleńkiego daje mi popalić
wiec mam nadzieje ze wszystko jest z nim ok
![]()
Dupa haha ? No to dupaDupa mnie boli
To dobrze bo się nudzilamPisanka u nas nigdy nie ma ciszyMniejszy ruch to tylko w weekendy hehe. Mnie cos tez plecki pobolewaly ale polezalam i przeszlo. Sennosc mnie dzisiaj tylko dopada ale slysze ze niejednego wiec moze taki dzien.
Kinia wzajemne narzekanie zawsze poprawia humorDupa haha ? No to dupaLaski to wzajemne narzekanie poprawia mi samopoczucie.
Dupa w sensie lędźwiowa dupaPisanka poleż na boczku i pomasuj poślady. Na pewno pomoże. Tymczasem do juterka Kochane. Idę szykować żarcie dla M.
Życzę Wam spokojnej nocy, bez bólu, złych snów i upławów buuu![]()
Pewnie takDupa w sensie lędźwiowa dupadzisiaj nic nie pomaga leżenie ale teraz nawet przy lezeniu boli. Ktoś się rozpycha moja parka pewnie
![]()