Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana dzięki za dobre słowo. Mam nadzieje ze Maluch pokaże co skrywa. Nie mogę sie doczekać aż je zobaczę.Dzien dobry
Kinia i Hess powodzenia na wizycie i miłych widoków.
Ewelin jeszcze ze 3-4 tygodnie i powinny przejsc ci te odruchy wymiotne. Próbowałaś ssać mietusa?
Mnie sie brzuch stawia bardzi czesto wlasnie jak mam pełny pęcherz. Po opróżnieniu jest ok. Po 20tc podobno zaczynaja sie te skurcze braxtona-hicksa i któraś sierpniowka pytała lekarza i do 6 razy takie stawianie brzucha jest normalne, jeśli wiecej to brac nospe albo magnez. Ja sie tym stresuje i liczę, bo im wiecej tym szybciej szyjka sie skraca a mnie tu nikt tego nie sprawdzi :-/
Podobno za duzy wysiłek albo pełny pęcherz jest trigerem do twardnienia brzucha.
Dziewczyny a ta poduszka ciążowa sie sprawdza jak ja sie strasznie wiercę w nocy, przekręcam z boku na bok? Nie zaplącze sie w tym wszystkim? Jeszcze do wc wstaje po 7 razy i tak sie zastanawiam czy u mnie sie to sprawdzi. Ja wkładam poki co zwykła poduszkę miedzy nogi i za plecy.
Ja też od zawsze na brzuchu spałam i teraz sie strasznie mecze. W ogóle czesto sie budzę na plecach a ponoć nie powinno sie po 20tc spać na plecach bo macica naciska na żyle główną i dziecko nie dostaje wystarczającej ilości tlenu. Nie mówiąc o tym że mam sto snów na minutę i czesto jakies koszmary albo katastroficzne sny. Dla mnie noce to męczarnia a nie odpoczynek :-/
Z tego ci się orientowalam u mnie w okolicy cesarka kosztuje 8 tys wzwyż... Masakra jakaś.. Ja myske że mnie lekarz umówić na cesarke bo ja do niego do szpitala jadę więc może nie bedzie tak źle. Ale jakoś jestem mu i tak wdzięczna że 3 lata mnie leczył niestety bez skutku ale więcej nie mógł zrobić.Dziewczyny a wy planujecie rodzic na NFZ czy prywat tez wchodzi w gre ?
O kurde faktycznie szalenstwoZ tego ci się orientowalam u mnie w okolicy cesarka kosztuje 8 tys wzwyż... Masakra jakaś.. Ja myske że mnie lekarz umówić na cesarke bo ja do niego do szpitala jadę więc może nie bedzie tak źle. Ale jakoś jestem mu i tak wdzięczna że 3 lata mnie leczył niestety bez skutku ale więcej nie mógł zrobić.