Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hey, jak u Ciebie ? Czy Mały Bąbel grzeczny ?Kciuki za dzisiejsze wizyty :*&& & & & &
Powiem Ci ze jak narazie grzecznyHey, jak u Ciebie ? Czy Mały Bąbel grzeczny ?
No tak, cała noc na jednym boku to cieżko. Ale widzisz z dnia na dzień coraz lepiej. Twój Okruszek sie zadomowił.Powiem Ci ze jak narazie grzecznychociaż po 6 coś mnie realizacji z 2 razy po lewej ale to było chwilowe. Spałam dziś praktycznie na lewej stronie ale nie mogę tak długo spac na jednej stronie
![]()
Kochana te bóle brzucha nerwowo mogą wykończyć ale kogo bym nie pytała to nie ma sie czym denerwować. Jeżeli nie ma krwawienia to jest to normalne.Czesc kobitki
Wstalam z nieduzym bolem glowy buuu, ale licze na to ze smao przejdzie
Powiem Wam ze zaobserwowalam juz ktorys raz jak wstaje w nocy do wc to brzuch czuje jakis taki jakby odretwialy , czy lekko bolacy nie wiem co to za uczucie , ale tez nie wiem czy jest sie czym niepokoic.
Martini, mialam to samo! Lekarka powiedziała, że jeżeli brzuch staje sie miekki po wysikaniu sie, to wszystko ok. Gorzej, jeśli twardość nie ustępuje. Pod wpływem wypełnionego pęcherza tak się dziejeCzesc kobitki
Wstalam z nieduzym bolem glowy buuu, ale licze na to ze smao przejdzie
Powiem Wam ze zaobserwowalam juz ktorys raz jak wstaje w nocy do wc to brzuch czuje jakis taki jakby odretwialy , czy lekko bolacy nie wiem co to za uczucie , ale tez nie wiem czy jest sie czym niepokoic.