K
kinia83111
Gość
Hey, głowa przestała bolec ? Wiesz ja mam z rana tez lekki ból. Tak już chyba musi być. Nie martw sie. Jest to mega upierdliwe ale damy radę.Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hey, głowa przestała bolec ? Wiesz ja mam z rana tez lekki ból. Tak już chyba musi być. Nie martw sie. Jest to mega upierdliwe ale damy radę.Kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&

Kochana na pewno wszystko jest w porządku. Nawet w klinice tłumaczyli mi ze jeśli brzuch nie boli na maksa i nie ma krwawienia to nie ma czym sie martwić. Wymioty to chyba najbardziej popularny objaw ciazy wiec jak najbardziej normalne. Mi sie zbierało najcześciej podczas mycia zębów. Mięta z pasty bele. Od razu mi sie cofało.Kinia głowa przestała jak na razie bolećTeraz się zastanawiam czy wszystko w Maluszkiem ok, jakieś takie dziwne myśli mi krążą po głowie. Czy te odruchy wymiotne to dobry objaw czy nie. Masakra jakaś z tymi głupimi myślami
Udanego dniaKciuki za dzisiejsze wizyty
U nas wczoraj pochmurno i raczej chłodno, ale spacer i lody zaliczonedziś wyjazdowo i towarzysko
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Oj mycie zębów to katorga jakaśKochana na pewno wszystko jest w porządku. Nawet w klinice tłumaczyli mi ze jeśli brzuch nie boli na maksa i nie ma krwawienia to nie ma czym sie martwić. Wymioty to chyba najbardziej popularny objaw ciazy wiec jak najbardziej normalne. Mi sie zbierało najcześciej podczas mycia zębów. Mięta z pasty bele. Od razu mi sie cofało.
Nie zamartwiam sie. Kiedy masz wizytę ?
To jeszcze chwilkę i już doktor zajrzy do Okruszka. Ja mojemu teraz powiedziałam ze 3 tygodnie to maks miedzy jedna a druga wizyta. Teraz był cały miesiąc i już nie wyrabiałam. Zgodził sie.Oj mycie zębów to katorga jakaśDopiero w środę
![]()