• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kinia głowa przestała jak na razie boleć :) Teraz się zastanawiam czy wszystko w Maluszkiem ok, jakieś takie dziwne myśli mi krążą po głowie. Czy te odruchy wymiotne to dobry objaw czy nie. Masakra jakaś z tymi głupimi myślami

Na szczęscie jest chłodno i lekko zachmurzone więc zobaczymy co przyniesie reszta dnia :)
A wczoraj siostra zrobiła dla mnie (imieniny) i dla mamy pyszny torcik :) 13225208_979405365513332_1122277680_o.jpg

Załączniki

• 13225208_979405365513332_1122277680_o.jpg
    13225208_979405365513332_1122277680_o.jpg
    263,4 KB · Wyświetleń: 58
Kinia głowa przestała jak na razie boleć :) Teraz się zastanawiam czy wszystko w Maluszkiem ok, jakieś takie dziwne myśli mi krążą po głowie. Czy te odruchy wymiotne to dobry objaw czy nie. Masakra jakaś z tymi głupimi myślami
Kochana na pewno wszystko jest w porządku. Nawet w klinice tłumaczyli mi ze jeśli brzuch nie boli na maksa i nie ma krwawienia to nie ma czym sie martwić. Wymioty to chyba najbardziej popularny objaw ciazy wiec jak najbardziej normalne. Mi sie zbierało najcześciej podczas mycia zębów. Mięta z pasty bele. Od razu mi sie cofało.
Nie zamartwiam sie. Kiedy masz wizytę ?

Kochana na pewno wszystko jest w porządku. Nawet w klinice tłumaczyli mi ze jeśli brzuch nie boli na maksa i nie ma krwawienia to nie ma czym sie martwić. Wymioty to chyba najbardziej popularny objaw ciazy wiec jak najbardziej normalne. Mi sie zbierało najcześciej podczas mycia zębów. Mięta z pasty bele. Od razu mi sie cofało.
Nie zamartwiam sie. Kiedy masz wizytę ?
Oj mycie zębów to katorga jakaś :P Dopiero w środę :)

reklama
Oj mycie zębów to katorga jakaś :p Dopiero w środę :)
To jeszcze chwilkę i już doktor zajrzy do Okruszka. Ja mojemu teraz powiedziałam ze 3 tygodnie to maks miedzy jedna a druga wizyta. Teraz był cały miesiąc i już nie wyrabiałam. Zgodził sie.
Zapytaj go o wszystko co Cię meczy. Wykorzystaj go na maksa, może uspokoi Cie to troszkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry