Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuje, jest dobrze. Lekko głowa boli ale do zniesienia. Gorączki nie znoszę ale na to nic nie poradzę. Jestem spokojna, dobrej myśli. Druga noc z rzędu spokojna. Pije dużo wody i staram sie ruszać. Tak na prawdę zero dolegliwości. Dużo przeglądam neta, ubranka, łóżeczka itp. Pozytywnie to na mnie działa.Kinia a jak Ty się czujesz? Już niedługo połówkowe![]()
I rownież udanego dzionkaDziewczyny, miłego dnia
i wspaniałych wieści na wizytach dziś![]()
Gin mówił ze połówkowe zrobimy w 22 tygodniu. Spoko już niedługo.Kinia a jak Ty się czujesz? Już niedługo połówkowe![]()
Hehe no to spore Maleństwo będzieNa szwaczku jest napisane ze dzidzia ma ok 150 g. We wtorek moje Bobo miało 170 g. Kawał byka chyba bedzie haha. Za 3 tygodnie ma mieć jeszcze raz tyle.
Poproś go może spokojnie żeby Cie wysłuchał. Wiecie ja zanim trafiłam i wybrałam tego obecnego byłam u 3. Stwierdziłam ze musi to być ktoś kto potrafi słuchać i nie spieszy sie na wizycie. W końcu płace za nią.Ja cos nie mogę się zmusić do picia jak najwięcejraz udało mi się wypić w ciągu dnia z 2l wody i na tym koniec
Ja najchętniej bym leżała lub tylko siedziała
Ale to nie dla mnie
Już 3 miesiąc się zaczął więc myślę, że wszystko juz będzie dobrze
Ja mam dr, który zanim zadam pytanie już na nie odpowiedział sam
Czasami już nie wiem o co pytać
![]()
Powiem Ci, że póki co nie narzekam na mojego drPoproś go może spokojnie żeby Cie wysłuchał. Wiecie ja zanim trafiłam i wybrałam tego obecnego byłam u 3. Stwierdziłam ze musi to być ktoś kto potrafi słuchać i nie spieszy sie na wizycie. W końcu płace za nią.
Ja tez z tym piciem sie zmuszam ale wale po 3 l dziennie. Troszkę sie zmartwiłam ze Bobo ma za mało płynu. Najchętniej bym wodę smakową Piła bo lubię ale za dużo tam świństw. A może lekko gazowana Ci łatwiej wejdzie ? Ja właśnie taka pije bo niegazowanej nie daje rady. Do tego cytrynka i jedziemy![]()