Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam nadzieje,ze kupilas arbuza bo mam na niego chcice jak krokodylOwoooceee i owoce![]()
Masakra ale do tego masz zyganca czy nie ?Niestety przeszkadza mi praktycznie wszystko. W tesco nie mogłam znieść zapachu przypalonego pieczywa.. Musiałam wyjść bo nie mogłam oddychac
Ja okrutniePowiedzcie mi czy wy też jesteście tak wrażliwe na zapachy. Bo ja np jadę samochodem i czuje jak na chodniku koleś idzie z fajka. Albo z przodu jedzie samochód i mu tak wali z wydechu że mi jest niedobrze. Czuję wszystko ojciec mój dzisiaj to robił oczy jak 5 zł jak mu opowiadalam co teraz mi smierdzi. Już nie wspominając o tym że czując krowie placki powiedziałam ale ładnie pachnie gó.wno....
A co do kawy. Ostatnio zachciało mi się kawy, więc napiłam sie łyka od M i musiałam szybko wypluć, bo nie dość, że śmierdziała to jeszcze była okropnaJa okrutniekomda dla chlopakow tak mi smierdziala,ze szok,a moj ojciec zdziwiony czym mi to moze smierdziec. Mi poprostu smierdzialo drewno,a zawsze mi sie zapach drewna podobal. Teraz jak jest cieplo mam balkon otwarty calymi dniami i czuje jakie smierdzace rzeczy sasiedzi jadaja,no szok tak mi wszystko daje
W samochodzie to samo,co ktorys przed nami zasmradza mi zycie. Na poczatku ciazy to nawet kawa mi smierdziala![]()
Kiedy mi sie chce arbuzaPo 1 nie mam arbuza tylko borowki winogrona bez pestek kiwi nektarynki. To mój zestaw ciążowy