Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam to samo, w pracy się śmieją, że mam mega-węch. Co więcej momentami nawet nie musi śmierdzieć, a wystarczy że ja sobie wyobraże np. Zapach bigosu i mnie cofa, czuje obrzydzenie.Niestety przeszkadza mi praktycznie wszystko. W tesco nie mogłam znieść zapachu przypalonego pieczywa.. Musiałam wyjść bo nie mogłam oddychac
Ja nigdy nie spałam na brzuch, bo mi nie wygodnieMam to samo, w pracy się śmieją, że mam mega-węch. Co więcej momentami nawet nie musi śmierdzieć, a wystarczy że ja sobie wyobraże np. Zapach bigosu i mnie cofa, czuje obrzydzenie.
pisanka i ewelin bo jesteśmy praktycznie na tym samym etapie, czy możecie leżeć na brzuchu? Ja chwilami się kładę jak np czytam ale czuję dyskomfort i brzuch pobolewa, od razu muszę się przekręcać. Delikatnie odstaje mi brzuch, w pracy dziewczyny twierdza, ze juz widac, chociaz ja je zapewniam, ze to jeszcze moje sadełko![]()
Ja śpię na brzuchu więc chyba tak hehe ja nie wiem co mi rośnie czy sadlo czy co ale chciałabym brzuch bo to jest takie niewiadomo co hehe. Dzisiaj głowa pęka a ja właśnie z psem i się kładę jak wrócę. Co do zapachów mam to samo przy dymie mbie dusi przy smrodzie jest mi niedibrze ale czasem też chyba zmyslam zapachy na moją niekorzyść bo się krzywie. Czasem się zastanawiam w sklepie np jak ludzie mogą tu stać jak tu tak smierdzi robię zniesmaczona minę i wychodzę hahaMam to samo, w pracy się śmieją, że mam mega-węch. Co więcej momentami nawet nie musi śmierdzieć, a wystarczy że ja sobie wyobraże np. Zapach bigosu i mnie cofa, czuje obrzydzenie.
pisanka i ewelin bo jesteśmy praktycznie na tym samym etapie, czy możecie leżeć na brzuchu? Ja chwilami się kładę jak np czytam ale czuję dyskomfort i brzuch pobolewa, od razu muszę się przekręcać. Delikatnie odstaje mi brzuch, w pracy dziewczyny twierdza, ze juz widac, chociaz ja je zapewniam, ze to jeszcze moje sadełko![]()
A ja czuję bigos , ohyda. A przeciez w domu nie mam kapusty. Chyba jakis sąsiad gotuje, ale już nie wyrabiam, przeżera mi nos obrzydlistwoNie uwierzycie, nawet teraz czuje te śmierdzące flaki![]()
Serio my.mamy taki węch że to aż straszne haha.A ja czuję bigos , ohyda. A przeciez w domu nie mam kapusty. Chyba jakis sąsiad gotuje, ale już nie wyrabiam, przeżera mi nos obrzydlistwo