• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Marluna a to chodzi o twojego męża? Trzymam kciuki &&&&&&

Czesia ja bym jednak pojechala do innego szpitala bo czy ty naprawdę chcesz rodzic w szpitalu w którym pracują tacy ludzie? Tylko będziesz caly pobyt się denerwowac.

Madzionga trzymaj się kochana i oszczędzaj jak możesz &&&&&&&&

reklama
A ja zadreczam sie ciagle jednym pytaniem :) Kiedys tak ok 2 tyg temu myslalam, ze czuje pierwsze ruchy , teraz stwierdzam ze to chyba nie byly ruchy tylko jakby nerwobol tak jak np. oko czasem skacze :D ja juz sama nie wiem czy to to czy nie, a czuje jakby coraz czesciej... gdyby nie to ,ze lekarze o to pytaja kiedy byly pierwsze ruchy pewnie mniej bym sie stresowala ,a tak to czuje sie jak balwan jakis nie umiejacy okreslic czy to to.... :(

A ja zadreczam sie ciagle jednym pytaniem :) Kiedys tak ok 2 tyg temu myslalam, ze czuje pierwsze ruchy , teraz stwierdzam ze to chyba nie byly ruchy tylko jakby nerwobol tak jak np. oko czasem skacze :D ja juz sama nie wiem czy to to czy nie, a czuje jakby coraz czesciej... gdyby nie to ,ze lekarze o to pytaja kiedy byly pierwsze ruchy pewnie mniej bym sie stresowala ,a tak to czuje sie jak balwan jakis nie umiejacy okreslic czy to to.... :(

Ja zanim poczułam pierwsze ruchy to w dole brzucha czułam coś takiego o czym piszesz i później domyśliłam się że to była czkawka. Może i u ciebie tak jest że czujesz czkawkę?

Martini, ja też się zamartwiałam, ze nic nie czuję, a wyraznie znaki Mała dała nam w 20t1d. i teraz wiem, że wczesniej nie czułam jej, tylko moze jelita, choć i to było watpliwe.
nie martw się, doczekasz się :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry