Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O 10.40 oj będę przed wizyta panikować jak zwykleEwelin, o której wizyta?
Skąd ja to znamDziewczyny wyniki badań w normie
Ale znów zaczynam panikować przed wizytą. Masakra jakasboje się ze cośjest nie tak
![]()
usg miałam cztery dni temu a już dziś się martwię czy z dzidziusiem wszystko dobrze

Wszystkie tak mamyNie martw sie ja tez tak mamja juz dzisiaj zaczelam rozmyslac nad moja wizyta a ona za tydz w srode dopiero
![]()
moja wizyta też za tydzień w środę,przed nami długie osiem dni

Ja mam momentami napady, wczoraj tez mi się marzyly chipsy, na szczescie nie mialam ich w domu. Co śmieszniejsze odrzucili mnie od miesa ale codziennie marze o hot dogach , gdzie parówka to największy syf...Dziewczyny czy Wy też macie wiecznie ochotę na niezdrowe przekąski?
Ja miałam taką ogromną ochotę na chipsy że się skusiłam i skończyło się jak zwykle...cała paczką
Normalnie nie mogłam się powstrzymać a teraz mam wyrzuty sumienia że takie śmieciowe jedzenie funduję maleństwu![]()