MartiniM
Fanka BB :)
Mnie tez cos zaczyna dopadac "maly glod"Nie wiem ale z tego wszystkiego jeszcze się nie polozylam i zrobiłam kanapki i czekammmmm

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie tez cos zaczyna dopadac "maly glod"Nie wiem ale z tego wszystkiego jeszcze się nie polozylam i zrobiłam kanapki i czekammmmm

Ja gruszke musiałam z tego wszystkiego zjeśćNie wiem ale z tego wszystkiego jeszcze się nie polozylam i zrobiłam kanapki i czekammmmm
Ja nie usne jak nie zjem bo ssie okropnieMnie tez cos zaczyna dopadac "maly glod"wole na noc sie nie obrzerac ale nie mam akurat dzisiaj ani owocow, ani jogurtu
![]()
Moje tez tyle mialo cm a bylam w tym samym czasie co TyDziewczyny jesteście niemożliwe, haha ewelin zarosła (ja tez dzisiaj przed wizytą musiałam zrzucić jak to mój M mówi"spodnie"
Wiec tak maly ma 45 mm, machał rękami i nogamito było niesamowite, ze tak się ruszał. Pani doktor obstawia chłopaka. Skierowanie na prenatalne, jutro dzwonie się umawiać. Cytologia pobrana. Mam osad w moczu bo za malo pije, co akurat jest prawdą. Musze pic wiecej bo grozi mi kamień. I kontrolować ciśnienie bo wyszlo 140/102 . Nigdy takiego nie miałam. Za chwile na drugiej ręce wyszło 130/90 wiec moze po prostu sie podekscytowałam, ale mam mierzyć rano i wieczorem.
Aha na usg widac bylo tez pępowinę, przez historie agatek zaczelam sie martwic czy to na pewno pępowina... Ale chyba by widziała, ze to cos innego. Krwiak jest nadal 10 mm, ale nie jest groźny. To chyba tyle![]()
Moj to byl zadziwiony jakie to duze i chyba myslal ze cale to bedzie wlozoneM po wyjściu z gabinetu: ona TO w ciebie włożyła?Mowa oczywiscie o usg dopochwowym
wróciliśmy do domu spacerkiem bo teraz jest tak przyjemnie na dworze. Zaraz do spania, chociaz tez bym cos przekąsiła...
Ale masz wielkiego bobasaDziewczyny jesteście niemożliwe, haha ewelin zarosła (ja tez dzisiaj przed wizytą musiałam zrzucić jak to mój M mówi"spodnie"
Wiec tak maly ma 45 mm, machał rękami i nogamito było niesamowite, ze tak się ruszał. Pani doktor obstawia chłopaka. Skierowanie na prenatalne, jutro dzwonie się umawiać. Cytologia pobrana. Mam osad w moczu bo za malo pije, co akurat jest prawdą. Musze pic wiecej bo grozi mi kamień. I kontrolować ciśnienie bo wyszlo 140/102 . Nigdy takiego nie miałam. Za chwile na drugiej ręce wyszło 130/90 wiec moze po prostu sie podekscytowałam, ale mam mierzyć rano i wieczorem.
Aha na usg widac bylo tez pępowinę, przez historie agatek zaczelam sie martwic czy to na pewno pępowina... Ale chyba by widziała, ze to cos innego. Krwiak jest nadal 10 mm, ale nie jest groźny. To chyba tyle![]()