pisanka89
Fanka BB :)
Ja gdzieś zakopie na dnieW zeszłym roku tak zrobiłam,zamroziłam zapas na zimę... zjadłam zanim się lato skończyło![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja gdzieś zakopie na dnieW zeszłym roku tak zrobiłam,zamroziłam zapas na zimę... zjadłam zanim się lato skończyło![]()
Ja mam nie tylko przed wizytą,ale tuż przed faktycznie lęki się nasilająCzy Wy też macie takie schizy przed wizytą? Bo ja to powinnam głowa o ścianę przywalic
po porodzie to mnie chyba w wariatkowie zamkną
Dzisiaj rano mi sie bardzo bobu zachciałoNo truskawki to niestety ;( droga sprawa. My w rodzinie mamy i wiemy że pryskane więc tyle dobrego że wiem co jem ;p teraz wszyscy późno pryskali. Ale wytrzymam jeszvzena bób też czekam!!!!
MagdaM ja bd miała bliźniaki i całkowicie nie wiem czego się spodziewaćliczę na parke ale wiadomo jak to jest hehe
![]()
Ja najbardziej lubię jak są takie bobki co wyskakująDzisiaj rano mi sie bardzo bobu zachciałotez się nie mogę doczekać
bo niektóre to trzeba grzebać i grzebać a jak się wkurze to i ze skórą zjem!Ja też jak się wkurze to jem ze skórąJa najbardziej lubię jak są takie bobki co wyskakująi te słodkie malutkie bobeczki
bo niektóre to trzeba grzebać i grzebać a jak się wkurze to i ze skórą zjem!
A czy ty czasem wizyty nie masz?!
Hahaha ja tez takie najbardziej, ale ja wszystkie jem ze skórąJa najbardziej lubię jak są takie bobki co wyskakująi te słodkie malutkie bobeczki
bo niektóre to trzeba grzebać i grzebać a jak się wkurze to i ze skórą zjem!
A czy ty czasem wizyty nie masz?!
Hehe nie ja jakoś omijam skórkiHahaha ja tez takie najbardziej, ale ja wszystkie jem ze skórą![]()