• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiem wlasnie, ja pierogi kupione, wiec pewnie tez sama chemia. Dzisiaj koleżanka kupiła mi do pracy truskawki i zjadłam pierwszy raz w tym roku. Moja mama miała na ogródku i wszystkie zlikwidowała bo za duzo miała z nimi roboty :( a takie byly pyszne ;(
No truskawki to niestety ;( droga sprawa. My w rodzinie mamy i wiemy że pryskane więc tyle dobrego że wiem co jem ;p teraz wszyscy późno pryskali. Ale wytrzymam jeszvze :) na bób też czekam!!!!

MagdaM ja bd miała bliźniaki i całkowicie nie wiem czego się spodziewać :) liczę na parke ale wiadomo jak to jest hehe :)

reklama
No truskawki to niestety ;( droga sprawa. My w rodzinie mamy i wiemy że pryskane więc tyle dobrego że wiem co jem ;p teraz wszyscy późno pryskali. Ale wytrzymam jeszvze :) na bób też czekam!!!!

MagdaM ja bd miała bliźniaki i całkowicie nie wiem czego się spodziewać :) liczę na parke ale wiadomo jak to jest hehe :)
BÓB!!! kocham nad życie i czekam od zeszłego roku,dziś jadłam konserwowy ale to nie to samo :( świeży już jest 36 zł za kg :szok: jeszcze trochę poczekam :tak:

reklama
Wgl z wami to mikro zawały co chwilę!

Moja ciąża wymyka się spod kontroli, a raczej ukrywanie jej...właśnie dzwoniła mamy chrzesnica z gratulacjami.... -_- się rozchodzi szybko. A nikt miał nie mówić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry