• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

TeQuila ja długo siedziałam w temacie wózków i szukałam najbardziej odpowiedniego dla nas. Każdy ma inne wymagania a wybór jest kolosalny! !!!wy w Polsce to możecie sobie jechać i wybierać a ja wybieram bazując na czyichś opiniach bo w UK mi się w ogóle nie podobają wózki.
Naprawdę? mi się wydawało że dopiero musi być wybór ogromny:szok:

reklama
Spacerowka jest w tym . Bo kupiłam 2 w 1 . Fotelik osobno kupowałam bo te 3w 1 nie mają atestow. Gondola jest bardzo duża

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Wózek z dużą gondolą to rzadkość w dzisiejszych czasach;) jak rodziłam 14 lat temu wózki były wygodne przede wszystkim dla maluszka a teraz to są ładne,wygoda schodzi na dalszy plan,takie mam wrażenie
Powiedz mi jeszcze czy bad,prenatalne robiłaś w gyncentrum? jeśli tak to dostałaś płytkę z nagraniem badania?

Sa w klinice, musisz powiedzieć lekarzowi przed badaniem ze chcesz. Zwykły film 50 zl a 4d 99 zl . My chcielismy 4d ale sie nie udało bo maluszek zakryl rękami cala buzke. A które chcesz robić ? Bo powiem szczerze ze jak wydawac pieniądze to lepiej na te drugie bo maluch już wygląda ładnie jak dzidziuś . Polecam do robienia prenatalnych doktora Ilskiego :) umów się do niego bo dużo pokazuje i dużo opowiada . :)

reklama
Sa w klinice, musisz powiedzieć lekarzowi przed badaniem ze chcesz. Zwykły film 50 zl a 4d 99 zl . My chcielismy 4d ale sie nie udało bo maluszek zakryl rękami cala buzke. A które chcesz robić ? Bo powiem szczerze ze jak wydawac pieniądze to lepiej na te drugie bo maluch już wygląda ładnie jak dzidziuś . Polecam do robienia prenatalnych doktora Ilskiego :) umów się do niego bo dużo pokazuje i dużo opowiada . :)

No ja dopiero pierwsze będę robić i właśnie się zastanawiam czy jest sens,bo przecież taki dzidziuś to jest jeszcze mało podobny do człowieczka :-p muszę przy wizycie zapytać do kogo jestem umówiona,w razie czego zmienię lekarza,dzięki za informację i podpowiedź:-D wyczytałam że możliwe jest już wtedy określenie płci jeśli jest chłopak,u Ciebie było coś widać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry