• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ewelin co do usg to ja powiem cos lepszego :D
Tydzien temu w sobote zaciagnelam meza, dlugo sie motal ,ale w koncu wszedl.. no poszedl ze mna do gab obok, zdjeclam majciochy ,wychodze do gab siadam na fotelu - podciagam sukienke a on do mnie: a co Ty robisz ? :D ja to lezalam na fotelu i bylam cala mokra tak sie dusilam z niego ze smiechu, pozniej delikatniej coraz blizej podchodzil do monitora juz sama nie wiem czy zeby zobaczyc dziecko czy zeby mnie zakryc przed lekarzami :D bo zapytal po co ten drugi mlody, ja ze chyba sie uczy, a on - na krowie niech sie uczy :D
Ja dzisiaj swojego zabieram:) jestem pewna ze bedzie wystawał tylko głową zza parawanu :)

zazdraszczam:-Dpochwalisz się?:-) :)
1464707031-1d1mld.jpeg

Taki kupiłam. Adamex Barletta

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od 11 tyg mam przez brzuch ale w 20 mi zrobili na oba sposoby bo powiedziałam żeby sprawdzili szyjkę.
Martini ale musiał mieć minę twój mąż :-)

Martka ty się ciesz że zobaczysz zaraz bąbelka a nie stresuj. Szykuj się na randkę z maluszkiem i wygladaj jak macha do mamusi

TeQuila ja długo siedziałam w temacie wózków i szukałam najbardziej odpowiedniego dla nas. Każdy ma inne wymagania a wybór jest kolosalny! !!!wy w Polsce to możecie sobie jechać i wybierać a ja wybieram bazując na czyichś opiniach bo w UK mi się w ogóle nie podobają wózki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry