• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Anilkowa no to faktyczńie nie ciekekawe co zobaćzylas, nìe stresuj sie Aniolkowa u Ciebie bedzie dobrze musi byc.Mialas podane steŕydy na rozwoj plucek a to juz dùzo?

U mnie skurcze sie wyciszyly i pojawjaja sie o wiele rzadziej brudze, plamie stara ķrwia i jestem w szpitalu i chce zóstać tu jak najdluzej bo tu czùje sie pewnie , pozatym mam wszystko podstawione pod nos.
Lekarze ŕozmawiaja ze mna bardzo realistycznie co troche wbija w źiemie, to zńaczy troche to wbija w ziemie bo mówia ze szanse sa 50:50.Moźe byc tak ze coś jednak sie usra, a moze być ze wýjde ź tego.
Dlatego dziewczyny narazie ódpuszczam forum musze się zdystansówac do tematu ciazy.
Marlunka jak już wszystko sie uspokoi i Ty odpoczniesz od tego wszystkiego to daj znać jak u Ciebie i dzieciaczków. Trzymamy kciuki za Was :*

reklama
marluna trzymaj się ciepło, dzielnie i wróć jak zbierzesz siły

aniołkowa.mama no to jeszcze takie akcje musisz oglądać, no szok. ważne że kolejny dzień synuś w brzuszku

piszecie o niezdrowych przekąskach, mnie nie ciągnie zbyt, ale coli mi się chce i pozwalam sobie na pół szklaneczki co jakiś czas (mam przy tym oczywiście wielkie wyrzuty sumienia) i chisburgery z maca. jak mam okazję to kupuję mówię sory dzidziuś i zjadam.
ale wyrównuję kilogramami owoców i warzyw. ostatnio odrzuciło mnie od mięsa. dziś na obiad rybka, mam nadzieję, że lepiej wejdzie:-) :)

odważyłam się dziś i kupiłam sobie pierwsze spodnie ciążowe. jak je naciągnęłam w przymierzalni to aż się wzruszyłam

u mnie mega gorąco, muszę powiedzieć mężowi żeby wyciągnął wiatrak ze schowka

udanego dnia:-) :)

Marluna ja też się czuje bezpieczniej w szpitalu.
Ja z kolei wole zaglądać na forum bo czerpie dużo pozytywnej energii od dziewczyn które trzymają kciuki ale oczywiście każdy jest inny. Odpoczywaj Ale daj czasem znać bo wiele z nas tu sie bardzo martwi i ciebie. Ja będę myśleć o was cały czas i trzymać kciuki

dziewczyny podpowiedzcie bo teraz zaczynam się martwić, na dzisiejszą wizytę mam przynieść morfologię i wyniki badania moczu. Mam je, tylko że ja głupia zrobiłam je jak byłam na l4 czyli 18 maja :/ boję się, że mi powie, że miały być świeże . Dzisiaj rano miałam podjechać przed pracą, ale sobie przypomniałam po 6 , że już kilka razy byłam siku . Pewnie dostanę ochrzan...

dziewczyny podpowiedzcie bo teraz zaczynam się martwić, na dzisiejszą wizytę mam przynieść morfologię i wyniki badania moczu. Mam je, tylko że ja głupia zrobiłam je jak byłam na l4 czyli 18 maja :/ boję się, że mi powie, że miały być świeże . Dzisiaj rano miałam podjechać przed pracą, ale sobie przypomniałam po 6 , że już kilka razy byłam siku . Pewnie dostanę ochrzan...
Ja robiłam w tygodniu co wizyta i na nast wizytę mam zrobić max tydzień przed wizytą bo te wyniki się zmieniaja i muszę być w miarę świeże. Ja mam predyspozycje do anemii tak czuje bo mam podwyższone pwd a obniżone coś na M i to świadczy o anemii ale póki co mieści się w normie. Badania robię kolejne pojutrze żeby mieć wyniki na pon i zobaczyny co wyjdzie
Ochrzanu nie dostaniesz ale bd ci kazał zrobić kolejne na nast wizytę :) o której masz???

Ostatnia edycja:
marluna trzymaj się ciepło, dzielnie i wróć jak zbierzesz siły

aniołkowa.mama no to jeszcze takie akcje musisz oglądać, no szok. ważne że kolejny dzień synuś w brzuszku

piszecie o niezdrowych przekąskach, mnie nie ciągnie zbyt, ale coli mi się chce i pozwalam sobie na pół szklaneczki co jakiś czas (mam przy tym oczywiście wielkie wyrzuty sumienia) i chisburgery z maca. jak mam okazję to kupuję mówię sory dzidziuś i zjadam.
ale wyrównuję kilogramami owoców i warzyw. ostatnio odrzuciło mnie od mięsa. dziś na obiad rybka, mam nadzieję, że lepiej wejdzie:-) :)

odważyłam się dziś i kupiłam sobie pierwsze spodnie ciążowe. jak je naciągnęłam w przymierzalni to aż się wzruszyłam

u mnie mega gorąco, muszę powiedzieć mężowi żeby wyciągnął wiatrak ze schowka

udanego dnia:-) :)
Nie widzę suwaczka na tel w którym jesteś tyg?

reklama
Ja robiłam w tygodniu co wizyta i na nast wizytę mam zrobić max tydzień przed wizytą bo te wyniki się zmieniaja i muszę być w miarę świeże. Ja mam predyspozycje do anemii tak czuje bo mam podwyższone pwd a obniżone coś na M i to świadczy o anemii ale póki co mieści się w normie. Badania robię kolejne pojutrze żeby mieć wyniki na pon i zobaczyny co wyjdzie
Ochrzanu nie dostaniesz ale bd ci kazał zrobić kolejne na nast wizytę :) o której masz???
wizyta na 19:45 ale pewnie wejde po 20 grubo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry