• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No ja dopiero pierwsze będę robić i właśnie się zastanawiam czy jest sens,bo przecież taki dzidziuś to jest jeszcze mało podobny do człowieczka :-p muszę przy wizycie zapytać do kogo jestem umówiona,w razie czego zmienię lekarza,dzięki za informację i podpowiedź:-D wyczytałam że możliwe jest już wtedy określenie płci jeśli jest chłopak,u Ciebie było coś widać?
Mi już na pierwszych powiedział ;) Na drugich potwierdził i jest Szymek :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1464707031-1d1mld.jpeg

Taki kupiłam. Adamex Barletta

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
To również moj typ, chpc waham sie jeszcze pomiedzy amelisem pro :)

Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom

ja się dziś truskawek z własnego ogródka objadłam, pyyszszności:D

a pisałyście o usg to opowiem co mi się któregoś dnia przydarzyło:
zawsze w łazience przy gabinecie do dyspozycji są spódniczki flizelinowe. któregoś dnia próbuję założyć a tu coś nie tak o_Omotałam się z tym w końcu okazało się że takie szorty z dziurką w wiadomym miejscu:szok:. szczerze mówiąc niezbyt komfortowo się z tym czułam. wchodzę ja na fotel i w trakcie to się poprzesuwało i nie wiadomo gdzie dziurka. dr do mnie: a co pani tu na wymyślała. ja mówię że to nie ja. zaczęły się poszukiwania dziurki. bosz co za wstyd:oops::oops:. a dr mówi: ale w sumie wydaje mi się że takie lepsze niż te spódniczki. :sorry:później za każdym razem modliłam się żeby były spódniczki:wink:

pisanko tak, będzie chłopiec:-) :)

A ty ty! piergow się zachciało! z truskawkami to i ja bym zjadla :( za dwabl tyg zrobię bo mama mi zabrania jesc truskawki bo mówi że dopiero pryskane :(
Wiem wlasnie, ja pierogi kupione, wiec pewnie tez sama chemia. Dzisiaj koleżanka kupiła mi do pracy truskawki i zjadłam pierwszy raz w tym roku. Moja mama miała na ogródku i wszystkie zlikwidowała bo za duzo miała z nimi roboty :( a takie byly pyszne ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry