• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Hey Mamuśki :)
Dziś dzień Naszych Bąbelków. Wszystkiego naj naj dla Maluchów, tych w brzuszkach i tych które biegają już po świecie.

Ja zabiegana, w sobotę ślub. Brzuch rośnie w oczach i bardziej sie nadaje na wybieg dla słoni niż na pannę młoda haha. Teraz sie tylko modlę żeby nie wywinąć orła na schodach i żeby starczyło sił na cała sobotnia noc. Czuje sie bardzo dobrze, nic nie boli, ból głowy to już przeszłość. Życzę wszystkim dobrego samopoczucia i pogodnych myśli.

aniko czekam na wiadomości &&& życzę przyjemnych widoków:D

ewelin dobry paw nie jest zły. przynosi oczyszczenie :-D mnie postanowił odwiedzić wczoraj wieczorem 8-)

Martka, cieszę się z dobrych wiadomości od ciebie:-D bardzo szybko płeć powiedziała.

aniołkowa.mama jak zobaczyłam dziś Twój suwaczek aż mi serce załopotało. tak sie ucieszyłam z tego 27. wspaniale:-D:-D

ja dopiero wstałam, ogarniam chałupkę, nastawiłam pranie, pomimo że po śniadaniu zastanawiam co zjeść. tak mi się przypomniało jak wczoraj pisałyśmy o łakociach to ja zapomniałam o moim nr 1; mianowicie o brzoskwiniach ciasteczkowych czy ufo jak je różnie nazywają. uwielbiam je i właśnie pojawiły się w sklepach drogie jak szlag ale nie podaruję8-)

udanego dnia, samych przyjemnych chwil i całuski w pępuszki dla maluszków:-) :)

reklama
kinia super zycze powodzenia i oby sie wszystko udalo - a Ty troche sie oszczedzaj :)
U mnie opoznienie tez jest na porzadku dziennym wiec nie martwcie sie - tylko czasem wkur bierze bo czlowiek nie po to chodzi prywatnie m.in zeby tyle w kolejce czekac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry