MartiniM
Fanka BB :)
Ja dlugo nie chcialam w sumie wiedziec, ale juz teraz takI to spora przewaga
No ciekawe czy u mnie za tydzień coś będzie widać co kryje się w brzuchuAle chyba nie będzie jeszcze wiadomo, a szkoda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dlugo nie chcialam w sumie wiedziec, ale juz teraz takI to spora przewaga
No ciekawe czy u mnie za tydzień coś będzie widać co kryje się w brzuchuAle chyba nie będzie jeszcze wiadomo, a szkoda
Powiem Ci, że ja nie chcę wiedziećJa dlugo nie chcialam w sumie wiedziec, ale juz teraz takdenerwuje mnie tez bezosobowe zwracania sie o dziecku
![]()
U mnie sa znowy tacy zaparci ze bedzie dziewczynka i wkolo mi to wmawiaja nie wiem po co i w koncu trafia na moj gorszy dzien i wypowiem sie tak ze do sluchu dotrzePowiem Ci, że ja nie chcę wiedziećAle znów M chce i jest problem
No ale z tego wszystkiego i mnie namówi pewnie
Właśnie cięzko tak bezosobowo zwracać się do brzuchaTylko my jeszcze mamy problem z imieniem dla chłopaka. Musimy zmienić na neutralne. Miał być Wojtek, ale znów szwagierki M ma tak na imię. A ona jest taka, że by non stop mówiła, że masz tak na imie jak mój M. I to mnie wkurza. Nie lubie takiego czegoś. Dla mnie on ajest strasnzie dziecinna. Zawsze jak przyjeżdża to do brzucha mojego leci i zaczyna głaskać. Więc ostatnio zwróciłam jej uwagę, że jeszcze brzucha nie ma więc bez sensu to głaskanie.
I jeszcze wkurza mnie, że teściowa i szwagierka już postanowili, że będzie chłopak. I po imieniu się zwracająJuż kilka razy mówiłam, że nie iwadomo co będzie i nie chcę, żeby po imieniu się zwracały.
Powiem Ci, że u mnie się zbiera na wygarnięcieU mnie sa znowy tacy zaparci ze bedzie dziewczynka i wkolo mi to wmawiaja nie wiem po co i w koncu trafia na moj gorszy dzien i wypowiem sie tak ze do sluchu dotrzeA jakie macie dla dziewczynki ? U mnie tez sa Wojtki w rodzinie
![]()
Tez myslalam o Natalce, ale tez mamyPowiem Ci, że u mnie się zbiera na wygarnięcie
Dla dziewczynki Natalka, a dla chłopca juz jak cos jest Michał i zaczyna mi sie podobać Patryk. Mój M ma Patryk ale on nie chceChyba, że na drugie będzie miał Drugi
Czyli Patryk Drugi
Taki cwaniak z mojego M
![]()
Właśnie u nas nie ma NatalkiTez myslalam o Natalce, ale tez mamy
U nas raczej stanelo wlasnie na Michał / Lidia![]()
Żebyś wiedziała u nas dokładnie to samoWłaśnie u nas nie ma Natalki
Nic będziemy się zastanawiać na chłopakiem. Mi sie podoba Filip, ale M tak wybrzydza w tych imionach, że masakra. Nic mu się nie podoba, bo to czy tamto imię mu się źle kojarzy![]()
Martka to Twój M zaszalałdziewczyny mój M zwariował bo chce ... Ryśka...
a mi sie żadne imię męskie nie podoba
Pisanka to są juz jakieś wyniki? Bóle przeszły? Jak się czujesz?