kasia_basia
Fanka BB :)
U nas to raczej dziewczynkA, bo M ma już dwie córki. Szczerze to po cichu bardzo chciałabym chłopca ale szanse są marne.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nic nie swiadczyU nas to raczej dziewczynkA, bo M ma już dwie córki. Szczerze to po cichu bardzo chciałabym chłopca ale szanse są marne.
Ja bym siostrze przywalila za takie teksty. Albo spytala sie czy mam tak z jej coreczka porozmawiacMoje siostry mają same dziewczynki no i jak okazało się że u mnie chłopak ma być to siostra strasznie była anty i mówiła że to nigdy napewno nie wiadomo i przez całą ciążę to leciały takie teksty że to pech że będę mieć chłopca bo ubranek po jej córce nie dostane itp.
No i jak już leżałam w szpitalu przed porodem i próbowali mi wywoływać i nic to nie dawało a moj M pojechał do moich rodziców i moj szwagier mówi że to napewno bedzie dziewczyna bo nie chce na świat przyjść i mój M tak się wkurwił że ze złoscią do niego "To chodź się założymy". Nie chciał. A sąsiad jeszcze tam był i mówi do szwagra ze śmiechem "no załóż się jak jestes taki cwany" i siostrze też kazał się założyć.Mina im zrzedła jak urodziłam synka.
A mi nigdy nie zależało na płci. Najważniejsze dla mnie było że się udało i że dzieciątko zdrowe.
A siostra do dziś wali teksty typu: Wiesz Antosiu ciocia to nie lubi chłopczyków bo to takie łobuziaki, albo ostatnio do niego ty gówniarzu albo ty diable wcielony aż jej zwrociłam uwagę. A dodam że moje dziecko w gosciach jest bardzo grzeczne i siedzi spokojnie i sie rozgląda a ona tak do niego bez powodu...![]()
Ja bym siostrze przywalila za takie teksty. Albo spytala sie czy mam tak z jej coreczka porozmawiac![]()
A to teraz wiadomo ze to z zazdrosciTeraz to juz i we mnie się gotuje i siostra jest na cenzurowanym ale chwilowo siedzi cicho i mam nadzieje że już tak zostanie. Mi sie wydaje że ona jest zazdrosna bo mój mały to teraz ulubieniec jedyny chłopczyk w drugiej siostry dziewczynki go uwielbiają i często przywozi je siostra d mnie a tamta pewnie by chciała żeby było takie zainteresowanie jej corka (która ja uwielbiam mimo że jest niegrzeczna). Ja wogóle kocham dzieci![]()
Moje siostry mają same dziewczynki no i jak okazało się że u mnie chłopak ma być to siostra strasznie była anty i mówiła że to nigdy napewno nie wiadomo i przez całą ciążę to leciały takie teksty że to pech że będę mieć chłopca bo ubranek po jej córce nie dostane itp.
No i jak już leżałam w szpitalu przed porodem i próbowali mi wywoływać i nic to nie dawało a moj M pojechał do moich rodziców i moj szwagier mówi że to napewno bedzie dziewczyna bo nie chce na świat przyjść i mój M tak się wkurwił że ze złoscią do niego "To chodź się założymy". Nie chciał. A sąsiad jeszcze tam był i mówi do szwagra ze śmiechem "no załóż się jak jestes taki cwany" i siostrze też kazał się założyć.Mina im zrzedła jak urodziłam synka.
A mi nigdy nie zależało na płci. Najważniejsze dla mnie było że się udało i że dzieciątko zdrowe.
A siostra do dziś wali teksty typu: Wiesz Antosiu ciocia to nie lubi chłopczyków bo to takie łobuziaki, albo ostatnio do niego ty gówniarzu albo ty diable wcielony aż jej zwrociłam uwagę. A dodam że moje dziecko w gosciach jest bardzo grzeczne i siedzi spokojnie i sie rozgląda a ona tak do niego bez powodu...![]()
A po za tym ja zawsze z usmiechem mowie ze jak bedzie chlopiec to bedzie cwaniaczek i maly urwis![]()