• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Już po :)
Niestety niewiaodmo kto tam :D nogi byly przy sobie i pepowina miedzy nimi w dodatku ;)
Szyjka zamknieta 7.5 cm - o i tyle wiem :)
Nastepna wizyta 06.07 prosze nie wpisac ;)
A co do polowkowego ma byc za 5 tyg bede pozniej dzwonic sie umawiac to wtedy sie wpiszemy ;)

reklama
CZERWIEC!!!!!!!!!!
Mamy to! Teraz tylko pozytywne myślenie dla naszych bąbelków !!!!!! Czesia- odezwij się :* aniolkowa - gratulacje!!! madzionga kciuuuuukiiiiiiii

8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę

9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: Ewunka - wizyta w klinice
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
16: Ewelin86 - badania prenatalne
17: pisanka89 - Badania prenatalne
17: Ewunka - wizyta w klinice
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
5: martka83- wizyta u gin prowadzącej ciąże
6: MartiniM - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)[

Marluna bardzo się cieszę że już lepiej. Trzymam mocno kciuki za was oby jak najdłużej razem:)

Martini to dziewczyna pewnie skoro taka wstydliwa i nogi zaciska:) chłopaki od razu nogi rozwalają;)
dosłownie przed minutą miałyśmy rozmowę z koleżankami w pracy, bratanek jednej baaaardzo długo chował swój atrybut;) więc to chyba nie jest reguła z dziewczynkami :)

Cześć dziewczyny :)
Melduję się i ja ;) Już po wizycie,oczywiście nie obyło się bez opóźnienia,tym razem 1,5h :szok: zastanawiam się ile czekałabym w państwowej przychodni skoro w prywatnej są takie tyły :-p
Ale do rzeczy,maluch ma się świetnie:-D urósł,ma 2,85cm:-D żadnych nieprawidłowości!:tak:odstawiam zastrzyki!!!ostatnie 7 w mniejszej dawce i koniec,boje się ale kiedyś trzeba odstawic te wszystkie wspomagacze ;) oczywiście mam zrobić na kolejną wizytę podstawowe badania,a jutro na cito krew bo crp mam za wysokie :hmm:
Pytałam o te nieszczęsne tygodnie ciąży,zdaniem mojego lekarza np 9t4d to 10 tc więc tego się trzymam ostatecznie:-D
Co do wspomnianego tematu imion... My mamy prawie wybrane:-pzastanawiamy się pomiędzy Leną a Polą w przypadku córeczki i Alanem a Borysem w przypadku synka :-D Szybko nam poszło tym razem,bo poprzednim razem trzy dni po urodzeniu się córki padła ostateczna decyzja:-D
Miłego popołudnia dla brzuszków:-D

Dziewczyny wiecie cos na temat buscopanu w ciazy?Mi lekarz przepisal to na wyciszanie skurczow macicy, jadnak zaznaczyl ze to ostateczna ostatecznosc i mam brac tylko w razie W.Dzis mam skurcz za skur zem buscopan pomaga na pare godzin i nie wiem co robic, brac czy sobie odpuscic.

Ja nie wiem czy mnie boli brzuch czy nie. Zauważyłam że jak siedze to chyba mam.bole ake chwike i przechodzi i potem znowu. Jak leze to kręgosłup i i pachwiny. nie jestem pewna czy mnie boli brzuch czy to promieniuje kręgosłup :( jak powiem że boli bd jeszvze dwa dni.

reklama
Ja nie wiem czy mnie boli brzuch czy nie. Zauważyłam że jak siedze to chyba mam.bole ake chwike i przechodzi i potem znowu. Jak leze to kręgosłup i i pachwiny. nie jestem pewna czy mnie boli brzuch czy to promieniuje kręgosłup :( jak powiem że boli bd jeszvze dwa dni.
Pisanka myślę, że to wszystko promieniuje z kręgosłupa. I myslę, że to odczuwasz w brzuchu, bo jednak naciska na jakis nerw.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry