Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dosłownie przed minutą miałyśmy rozmowę z koleżankami w pracy, bratanek jednej baaaardzo długo chował swój atrybutMarluna bardzo się cieszę że już lepiej. Trzymam mocno kciuki za was oby jak najdłużej razem
Martini to dziewczyna pewnie skoro taka wstydliwa i nogi zaciskachłopaki od razu nogi rozwalają
![]()
dosłownie przed minutą miałyśmy rozmowę z koleżankami w pracy, bratanek jednej baaaardzo długo chował swój atrybutwięc to chyba nie jest reguła z dziewczynkami
![]()
zastanawiam się ile czekałabym w państwowej przychodni skoro w prywatnej są takie tyły 
urósł,ma 2,85cm
żadnych nieprawidłowości!
odstawiam zastrzyki!!!ostatnie 7 w mniejszej dawce i koniec,boje się ale kiedyś trzeba odstawic te wszystkie wspomagacze 

zastanawiamy się pomiędzy Leną a Polą w przypadku córeczki i Alanem a Borysem w przypadku synka
Szybko nam poszło tym razem,bo poprzednim razem trzy dni po urodzeniu się córki padła ostateczna decyzja

Pisanka myślę, że to wszystko promieniuje z kręgosłupa. I myslę, że to odczuwasz w brzuchu, bo jednak naciska na jakis nerw.Ja nie wiem czy mnie boli brzuch czy nie. Zauważyłam że jak siedze to chyba mam.bole ake chwike i przechodzi i potem znowu. Jak leze to kręgosłup i i pachwiny. nie jestem pewna czy mnie boli brzuch czy to promieniuje kręgosłupjak powiem że boli bd jeszvze dwa dni.