• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

ja dzisiaj się dziwnie czuję, nie wiem jak to opisać, ale taką dziwną pustkę w brzuchu. Dziwny stan. Nieprzyjemny. Wczoraj weszłam na wagę i znowu straciłam kg, to już drugi raz jak zyskałam 1 kg , a za chwilę go straciłam.
W pierwszym trymestrze straciłam 1,5 kg mimo tego ze jadłam za trzech. Wiesz zachcianki i wilczy apetyt. Nie martw sie. Za chwilkę wszystko sie unormuje i zaczniesz regularnie przybierać na wadze.

reklama
Dziewczyny czy wy też macie takie owłosienie na brzuchu? Teraz widzę że jest cały w meszku a ciemniejsze włosy są od pępka w dół i od pępka w górę 7-10 cm nad nim... Czuję się tak mesko :D

Pisanka tez tak miałam i jeszcze na twarzy biały meszek przy baczkach mi wyszedł:P tragedia od tych hormonów. A po ciąży na rękach z tyłu porobiły mi się takie małe krostki. Ani to wtdusić ani rozdrapać ani nic. Tylko takie górki są i strasznie mnie wkurzają.

A mnie się waga utrzymuje może z 1kg przybralam :) najchętniej to nic bym nie chciała przytyć :) może się uda haha może bobaski urosna z mojego Zapasu tłuszczu :D brzucha nir mam wogole pewnie dlatego że jestem wysoka i mają dużo miejsca za tydzień 4 mc a ja płaska jak deska... No prawie :p

Pisanka tez tak miałam i jeszcze na twarzy biały meszek przy baczkach mi wyszedł:p tragedia od tych hormonów. A po ciąży na rękach z tyłu porobiły mi się takie małe krostki. Ani to wtdusić ani rozdrapać ani nic. Tylko takie górki są i strasznie mnie wkurzają.
Ja słyszałam że owłosienie nadmierne sugeruje chłopca chociaż dzisian czytałam o tych włosach na brzuchu i dziewczyny dziewczynki rodziły więc nie wiem jaka w tym zależność :) podobno przy produkcji testosteronu przez dzidzie matka właśnie ma owłosienie ale może to ma każda a przypisane zostało to chłopcom :/

A mnie się waga utrzymuje może z 1kg przybralam :) najchętniej to nic bym nie chciała przytyć :) może się uda haha może bobaski urosna z mojego Zapasu tłuszczu :D brzucha nir mam wogole pewnie dlatego że jestem wysoka i mają dużo miejsca za tydzień 4 mc a ja płaska jak deska... No prawie :p

Musisz trochę przytyć bo te kilogramy sa dzieciaczkom potrzebne a u ciebie jest dwoje. Ja w ciąży schudłam najpierw 1,5 kg a potem jak zaczęłam przybierać to miałam 20 na plusie. No i niestety 7 zostało:(
Pisanka a jak się czujesz tak w ogóle? Mam nadzieje że nic cię nie boli?

Ja słyszałam że owłosienie nadmierne sugeruje chłopca chociaż dzisian czytałam o tych włosach na brzuchu i dziewczyny dziewczynki rodziły więc nie wiem jaka w tym zależność :) podobno przy produkcji testosteronu przez dzidzie matka właśnie ma owłosienie ale może to ma każda a przypisane zostało to chłopcom :/

No jak mam chłopaka:D ale nigdy o czymś takim nie słyszałam więc nie wypowiem się:oo2:

Cześć kochane ☺
Jak już sobie tak narzekacie to ja też dołączę
Zacznę od soboty, urodziny mojej córki a ja ból głowy, nudności, wymioty i płacz! Płakałam bo ciasto za bardzo wyrosło, że galaretka stezala ale w filiżance a nie na cieście, że głowa mnie boli i że wcale nie chce gości tylko chce spać, masakra, na szczęście pod wieczór wszystko się unormowalo i impreza się udała ☺wczoraj cały dzień przespalam, wyszłam dopiero wieczorem na mecz ☺a dziś od rana brzuch mnie boli i znowu płakać mi się chce, poplakalam się na ddtvn jak krasko mówił o koniach zwariować idzie z tymi hormonami a i odkryłam że schudłam 400g .
Miłego dnia dziewczynki ☺

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry