• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Musisz trochę przytyć bo te kilogramy sa dzieciaczkom potrzebne a u ciebie jest dwoje. Ja w ciąży schudłam najpierw 1,5 kg a potem jak zaczęłam przybierać to miałam 20 na plusie. No i niestety 7 zostało:(
Pisanka a jak się czujesz tak w ogóle? Mam nadzieje że nic cię nie boli?
Jem normalnie nie wiem czemu nie tyje :) wiesz mam 180 cm i waze 70 kg też nie ma potrzeby żebym 100 ważyła :) na co mam ochotę to jem nie żałuję sobie i az.sie dziwię że jeszvze nie przytylam ale w końcu malutkie ważą 4 gramy około to jeszvze waga tego nie odczuwa :) moja koleżanka 7 mc i tylko dwa.kg na plusie też ma 180 cm wzrostu

reklama
Czesc. Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza który widział mały punkcik na USG który na kolana nie powala co prawda jak powiedział ale mam jeszcze poczekać i powtórzyć betę z dwa razy i zobaczyć czy zacznie rosnąć .ale mówił ze ciaza pozamaciczna mam sobie głowy nie zawracać wiec chociaż cos juz wiem ;(

Jem normalnie nie wiem czemu nie tyje :) wiesz mam 180 cm i waze 70 kg też nie ma potrzeby żebym 100 ważyła :) na co mam ochotę to jem nie żałuję sobie i az.sie dziwię że jeszvze nie przytylam ale w końcu malutkie ważą 4 gramy około to jeszvze waga tego nie odczuwa :) moja koleżanka 7 mc i tylko dwa.kg na plusie też ma 180 cm wzrostu

No i jedz tak dalej. Najważniejsze żeby jeść normalnie a nie cudować z dietami a waga jak bedzie chciała to sama ruszy w odpowiednim czasie:)

Czesc. Dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza który widział mały punkcik na USG który na kolana nie powala co prawda jak powiedział ale mam jeszcze poczekać i powtórzyć betę z dwa razy i zobaczyć czy zacznie rosnąć .ale mówił ze ciaza pozamaciczna mam sobie głowy nie zawracać wiec chociaż cos juz wiem ;(
No to dobrze i sobie nią nie zawracaj głowy i daj sobie trochę spokoju bo nawet jak jesteś w ciąży to strasznie źle wpływa takie ciągle myślenie negatywne na dziecko. Ja bylam w 4 tc i u mnie nic nie widzieli. Zrób betę i bądź cierpliwa miej nadzieję ale bądź spokojna bo wszystko się może wydarzyc a potem będziesz cierpieć jak się teraz nakręcisz. Głowa do góry i czekamy na betę :)

A jak ma punkcik powalac na kolana tak wcześnie. Pęcherzyk na usg widać jak beta jest powyzej 1000

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo po pierwsze się nie obrócił a po drugie wyszły mi te kłykciny od wirusa HPV. No ale coz ważne żeby dla niego było dobrze

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Na pewno wszystko bedzie dobrze. Szymuś przyjdzie cały i zdrowy na świat i wywróci wasze życie do góry nogami. Ale ci zazdroszcze. Ten czas po porodzie jest nie do opisania. I puki dziecko ma jeszcze taki swój zapach... Mi zawsze M mówił że pachnę Antosiem a on mną;-) ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry