Nikaaa
Fanka BB :)
Jeszcze nie wiem. 28 czerwca mam wizytę wtedy mamy dograć szczegóły
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jak mój mąż będzie to też go zabiorą ? Przecież on się może nim zajmowaćZabrali. Po jakichś 2-3 godzinach dostałam na próbe karmieniapotem znowu zabrali. Później znowu ze dwa razy przynosili a na stałe dostałam go nastepnego dnia jak już mnie od cewnika odłączyli i mogłam wstawać sama z łóżka. Ale ja to jak tylko jakaś położna czy salowa widziałam to upominałam się żeby mi go przynieśli i jak słyszałam że jakieś dziecko płacze to od razu mówiłam że to mój i chce go przy sobie mieć.
Fajnie, będę miała relacje z pierwszej rękiJeszcze nie wiem. 28 czerwca mam wizytę wtedy mamy dograć szczegóły
No przy blizniakach to ja bym nawet nie ryzykowała porodu snTeż będę miała cc przynajmniej tak mi powiedzieli w szpitalu w moim mieście a ja bd rodzila gdzie indziej chyba...
A jak mój mąż będzie to też go zabiorą ? Przecież on się może nim zajmować
O boziu jakie biedactwoTo jest jego pierwsze zdjęcie jak płakał