TeQuila
Fanka BB :)
Codziennie zjedz kiwi, może jakiś kompot z suszonych owoców, jogurty,otręby i podobno siemie lniane pomagaDziewczynki, podrzućcie jakiś pomysł na zaparcia, bo mój śliwki suszone i activia nie działa. Czuję się mega ciężko.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Codziennie zjedz kiwi, może jakiś kompot z suszonych owoców, jogurty,otręby i podobno siemie lniane pomagaDziewczynki, podrzućcie jakiś pomysł na zaparcia, bo mój śliwki suszone i activia nie działa. Czuję się mega ciężko.
Serio serioKiwi serio działa? Ja mam chcice na kiwi nigdy tyle nie zjadłam jem czasem 4 dziennie i rzeczywiście nie mam problemu![]()

Może nic nie wspomniała bo nie zamierza odstawić. Ja biorę do tej poryWitajcie
U mnie dziś wielki dzień! Właśnie mąż zrobił mi ostatni zastrzykcieszę się bo mój brzuch już się buntował, cały w siniakach i krwiakach, ale z drugiej strony się boję
trudne to nasze życie
teraz kolejny cel -odstawienie luteiny, ciekawe kiedy to nastąpi, moja dr nic jeszcze nie wspominała
Miłego dnia kochane![]()
O matko boska Ty mnie nie straszMoże nic nie wspomniała bo nie zamierza odstawić. Ja biorę do tej pory
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
marzę by ją odstawić i mieć już święty spokój 
Mamy ta sama lekarkę wiec watpie że ci odstawi. Mi powiedziała że jest bezpieczna luteina do 37 tc. Jest też przeciwskurczowa. Ja wolę brać niż nie brać. Ufam jej. Miałam mnóstwo lekarzy i żaden nie dbal o mnie tak jak ona. Czasami lepiej się pomeczyc ale mieć pewność ze jest ok . Ja już się do tej luteiny przyzwyczaiłamO matko boska Ty mnie nie straszmarzę by ją odstawić i mieć już święty spokój
![]()