• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Coś tu cisza nastała
a mnie dziś wszystko boli, ciągnie, kłuje.
Może to być dziwne, ale zauważyłam że pępek ni się zmienił :) powoli robi się wypukły :)
Już??? mega szybko chyba :P
No dzisiaj taka glupia pogoda chyba nikomu sie nie chce pisac. A ja dzisiaj sie tak nauzalalam nad soba ze nie czuje tych wyraznych ruchow i dzisiaj kilka takich fajnych bącków dostałam tak pod pepkiem dosc nisko :)

Już??? mega szybko chyba :p
No dzisiaj taka glupia pogoda chyba nikomu sie nie chce pisac. A ja dzisiaj sie tak nauzalalam nad soba ze nie czuje tych wyraznych ruchow i dzisiaj kilka takich fajnych bącków dostałam tak pod pepkiem dosc nisko :)
No właśnie ten pępek się zmienił. Stał się bardziej taki wypukły. Tak lekko :) na pewno jest inny niż był do tej pory :P
właśnie zgage dostałam :) a jyz myślałam że się pozbyłam :P
W sumie to mogłabym noc nie robić i tylko leżeć. Nawet nie wiem co mam jesc. Nie mam ochoty na nic :(

Witam grubasy :p
Jak tam się macie. ?
Jak madzionga i jej bliźniaki .?
Pisanka w dupie już nie łupie. ?
Ewelina imię wybrane .?
No i jak Rysio Martki. ?
Martini. ?
Aniołkiwej synek jak się miewa. ?
Czesiu jak moje :elvis::elvis:
Pozdrawiam Was serdecznie

Jak tam się macie. ?
Ewelina imię wybrane .?
No i jak Rysio Martki. ?
Martini. ?
Jak miło ;)
Jeśli o mnie chodzi wszystko wporząsiu :) moja mala pchelka zwlaszcza jak leze na plecach sie uaktywnia co przysparza wiele radosci :) Z samopoczuciem tez juz jest ok....tyle tak do listopada :)

Jak tam się macie. ?
Ewelina imię wybrane .?
No i jak Rysio Martki. ?
Martini. ?
Ewunka imię tak czy tak już dawno wybrane :) Teraz, żeby się potwierdziło na 100% co będzie :)
A samopoczucie raz lepiej, raz gorzej. Zależy od dnia. Na szczęście mdłości, wymioty minęły. Więc myślę, że już teraz z górki :) Teraz wytrzymać do grudnia :) Śmieję się z M, że w tym roku prezentów nie kupujemy, bo sie urodzi długo oczekiwany bobas :) Więc to będzie największy prezent :)

hej Ewunka :)
u nas w porządku. z szyjką się uspokoiło, nie mogę tylko nic robić :P
ale z moim brzucholem, to i tak ze mnie większego pożytku nie ma :P
u nas problem z imieniem dla chłopczyka, bo dziewczynka będzie raczej Ala :)
trzymam kciuki za wszystkie przyszłe Mamusie :*

Jak tam się macie. ?
Ewelina imię wybrane .?
No i jak Rysio Martki. ?
Martini. ?
kochana jesteś, że pamiętasz ;*
do Rysia mojego M doszedł jeszcze ... uwaga Zachariasz mojej mamy ;) mojemu M się spodobało, mówiłby do syna Harry ;););) mi się spodobało Dawid, ale M nie chce słyszeć. Będzie ciężko, no chyba że wyjdzie jednak dziewczynka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry