Nikaaa
Fanka BB :)
A do jakiego lekarza idziesz i kiedy ?To mnie uspokoiłaś,mój powinien mieć w dniu badania ok 5 cm a wyczytałam właśnie że Dzidziuś musi mieć od 4,5-8,4 cm więc się zmieści w granicy
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A do jakiego lekarza idziesz i kiedy ?To mnie uspokoiłaś,mój powinien mieć w dniu badania ok 5 cm a wyczytałam właśnie że Dzidziuś musi mieć od 4,5-8,4 cm więc się zmieści w granicy
30 czerwca ale nie wiem do jakiego lekarza, jak ustalałam termin to pani w recepcji powiedziała że do prenatalnych jest lekarz który tylko właśnie te badania wykonuje ale nazwiska nie podała, 29 jestem na wizycie u dr Gajewskiej to zapytam o nazwisko
Mój miał 6,7 cm na prenatalnychDziewczyny ile wasze maluchy miały cm na prenatalnych? Zastanawiam się czy moje dziecię nie jest za małe i czy mnie nie odesla z kwitkiem.
A orientujesz się czy tylko tych dwóch lekarzy jest czy ktoś jeszcze?Ja byłam u doktora Ilskiego na pierwszych a na drugich u dr. Szwaczki. Obydwoje bardzo fajni
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Duży DzidziuśMój miał 6,7 cm na prenatalnych![]()

Oj dużyDuży Dzidziuś![]()
Ja w pierwszej ciąży do 16 tygodnia byłam płaska jak deska, też się zastanawiałam gdzie ten Dzidziuś się mieści ale jak już się pojawił to najpierw był brzuch a potem resztaOj dużyza szybko rośnie
a brzucha dalej nie widać. Nie wiem gdzie on ma miejsce
![]()
Ale komplikują nam życie
jakby nie mógł być jeden i z głowy