• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzien Db :) jaki zapowiada mi się piękny wolny dzień:) nie wiem czy to rozsądne (na pewno nie) ale zaczęłam od bobu :) i korzystając z urlopu jade na jakieś szperanie ciuchowe bo zostały mi trzy pary spodni, które widzę, ze powoli zaczynają cisnąć. Czas chyba się rozejrzeć za czymś bardziej elastycznym ;)
PS. Ceny mnie przerażają:)

Miłego dnia bez bólu głowy i innych takich.

reklama
a ja dzisiaj już się cieszyłam że nic mi ie jest i od 15 mam znowu bole głowy...nigdy w zyciu mnie tak czesto głowa nie bolała...4 dni pod rząd 2 dni przerwy i znowu to samo...a co do oliwkowania się w lidlu była promo zawsze używałam łągodnej oliwki z johnsona teraz kupilam z aloesem i tę na dobry sen :D może mi pomoże :D smaruje się cała :) klate , brzuch i boczki :)
Ja tez tak mialam na poczatku bylam strasznie tym zdolowana nie dosc ze czeste te bole tez byly to takie intensywne. Teraz czasem sie cos zdarzy ale w porownaniu z tym co bylo to pikus nawet jesli chodzi o intesywnosc. Ja tez sie nacieram oliwka 2 razy na dzien baby dream z rossmana. Uda, boczki, brzuch , piersi i kolana tez przecieram bo kiedys w czasie dorastania mi strzelily i na jednym mam 3 krechy :( wiec mysle ze mam tam tendencje i tez smaruje, a przynajmniej nie zaszkodzi.
Dziewczyny co za dzien.... marzy sie tylko teraz woda i lezaczek :D

Hej kochane :)
Ja juzMcDonald's zaliczyłam z rana :) śniadanko :D od wczoraj za mną chodził :)
Teraz odpoczywam i za 30 min zbieram się odwiedzić koleżankę z byłej pracy :) ale yez gorąco u mnie.
Martini popieram woda i leżaczek by się przydał :D

Martka ja się staram nie kupować ciążowych ubrań tylkp np spodni spódnic z gumka żeby jeszvze posłużyły kiedys :) ciążowe spodnie kupiłam na szmatach i tam bd na nie polowala bo byky za 1 zl z h&m mama :) ubrania są mega drogie zważywszy że pp miesiącu mogą być za małe..
MartiniM kompres coś pomaga ledwo ledwo ale zawsze...Najgorsze jest to że wogole się nie wysypiam bo tata od 5-7 rano chodzi a od 8 jest szkoła która maja pod blokiem a dzisiah to wogóle coś kosza ale chyba podkaszarkami albo drzewa ucinaja bo taki hałas.dodam że do 2 była jakaś impreza prywatna która było słychać w całym mieście... Tylkp otworzę oczy jestem od razu wściekła :(
Ewelin zauważyłam że te bóle głowy mamy na zmianę... Chyba jesteśmy połączone nerwami hahaha

Tequila a widzisz co lekarz to inaczej... mnie caly czas prowadzi ten od in vitro i tak mi powiedzial. Zawsze przepytuje jeszcze kilka innych osob tak dla opinii i wiem ze nie wszystkie robily, a dla niektorych dziwne to bylo np. ze ja nie robie i badz tu madra :D
Dzisiaj tak mnie ciagnie skora na brzuchu , normlanie czuje ze mi jej brakuje. A maluch slodko pogilgotal po meczu :p
Mnie też cały czas prowadzi lekarze z kliniki i właśnie mówił że każda kobieta powinna wykonać te badanie ale mi się wydaje że skoro nie robiłaś a jesteś już na takim etapie ciąży że jakby miało być coś nie tak to nawet na zwykłym usg Lekarze by coś zauważył, a skoro wszystko mu sie zgadza to przynajmniej ominelo cie trochę nerwów związanych z badaniem :-D
Zazdroszczę Ci tych ruchów, też już chce :)

Mnie też cały czas prowadzi lekarze z kliniki i właśnie mówił że każda kobieta powinna wykonać te badanie ale mi się wydaje że skoro nie robiłaś a jesteś już na takim etapie ciąży że jakby miało być coś nie tak to nawet na zwykłym usg Lekarze by coś zauważył, a skoro wszystko mu sie zgadza to przynajmniej ominelo cie trochę nerwów związanych z badaniem :-D
Zazdroszczę Ci tych ruchów, też już chce :)
Widac co lekarz to ma inne zdanie , no ale.... juz nie raz nas zadziwialy tutaj opinie lekarzy :) No wlasnie, przeciez nie chodzilo mi o koszty , bo przy tym wszystkim to kropla w morzu, po za tym na dziecko nie mozna przeliczac, no ale jakos tak wyszlo. Czekam na polowkowe, ktore za 2 tyg. Ruchy ciut od rana czasem poczuje ,ale najczesciej wieczorem i jak leze na plecach :)

A ja w szpitalu pytałam o moje migrenowe bóle głowy i ordynator stwierdził że nie jest to normalne zjawisko i nie należy tego tłumaczyć ciąża, doradził że powinnam iść do okulisty oraz neurologa,może wszystkie się umówimy na jakąś wizytę zbiorową będzie taniej ;-) ;)

Widac co lekarz to ma inne zdanie , no ale.... juz nie raz nas zadziwialy tutaj opinie lekarzy :) No wlasnie, przeciez nie chodzilo mi o koszty , bo przy tym wszystkim to kropla w morzu, po za tym na dziecko nie mozna przeliczac, no ale jakos tak wyszlo. Czekam na polowkowe, ktore za 2 tyg. Ruchy ciut od rana czasem poczuje ,ale najczesciej wieczorem i jak leze na plecach :)
No pewnie, przy tych wszystkich procedurach te 300 zł w tą czy w tą nie robi już żadnej różnicy, a opini pewnie tyle co lekarzy więc nie ma co sobie głowy zawracać :-D

reklama
Martka ja się staram nie kupować ciążowych ubrań tylkp np spodni spódnic z gumka żeby jeszvze posłużyły kiedys :) ciążowe spodnie kupiłam na szmatach i tam bd na nie polowala bo byky za 1 zl z h&m mama :) ubrania są mega drogie zważywszy że pp miesiącu mogą być za małe..
MartiniM kompres coś pomaga ledwo ledwo ale zawsze...Najgorsze jest to że wogole się nie wysypiam bo tata od 5-7 rano chodzi a od 8 jest szkoła która maja pod blokiem a dzisiah to wogóle coś kosza ale chyba podkaszarkami albo drzewa ucinaja bo taki hałas.dodam że do 2 była jakaś impreza prywatna która było słychać w całym mieście... Tylkp otworzę oczy jestem od razu wściekła :(
Ewelin zauważyłam że te bóle głowy mamy na zmianę... Chyba jesteśmy połączone nerwami hahaha
Dlatego wlasnie obieram kurs najpierw na lumpeksy, w normalnych sklepach tez cos na gumkach, jakies spodnie "fruwajki" najwyzej :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry