TeQuila
Fanka BB :)
A aaa teraz się zorientowałam że literówkaTo jeszcze doradź co zrobić żeby nie kichać![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A aaa teraz się zorientowałam że literówkaTo jeszcze doradź co zrobić żeby nie kichać![]()
Raczej to jest norma podczas ciąży bliźniaczej bo w pojedynczej są jeszvze większe np EwelinNo to teraz wszysko jasne, już wiem dlaczego Twoje dzieci takie "wysokie"...po mamusi![]()
Też się boje kichania zawsze się łapie za brzuch. Po transferze balam się sikac hahahTo jeszcze doradź co zrobić żeby nie kichać![]()
Ja też trzymam brzuchTeż się boje kichania zawsze się łapie za brzuch. Po transferze balam się sikac hahah
Też właśnie byłam w sklepie i bób tak na mnie patrzył i krzyczał "weź mnie" że kupilam. Czekam aż m wroci z pracy i jemy[emoji14]Dzien Dbjaki zapowiada mi się piękny wolny dzień
nie wiem czy to rozsądne (na pewno nie) ale zaczęłam od bobu
i korzystając z urlopu jade na jakieś szperanie ciuchowe bo zostały mi trzy pary spodni, które widzę, ze powoli zaczynają cisnąć. Czas chyba się rozejrzeć za czymś bardziej elastycznym
![]()
PS. Ceny mnie przerażają
Miłego dnia bez bólu głowy i innych takich.
A ja czekam aż córka wróci ze szkoły i pójdzie na targ po swiezutki bóbTeż właśnie byłam w sklepie i bób tak na mnie patrzył i krzyczał "weź mnie" że kupilam. Czekam aż m wroci z pracy i jemy[emoji14]
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba wielkosciowo mam podobny brzucholObeszłam pól miasta, w lumpku dorwałam spodnie za 16 zł, jak nowe hihi. Taki mam juz brzuszek.
Na koniec obkupiłam się we wszystkie owoce świata na targu i jestem happy![]()